Nieważne!!! Ważne, że jest dobrze. Teraz jeszcze z Andorą, no to jasne że wygramy i z Anglią. Tu może być ciężko i w sumie marne szanse, ale szanse. -- (markus1234): Ja też jestem zadowolony, chociaż pierwsza połowa była bardzo kiepska.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie mam powodów, aby wpisywać się w księdze zażaleń.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Dobry dzień proszę państwa, choć rano się na taki nie zapowiadał. Przede wszystkim jest ciepło! Byłam na zakupach w samej bluzie! Mogę otworzyć okno i balkon i nie zamykać ich przez parę godzin!
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Wczoraj była super pogoda. Dzień udany i zakończony moim zdaniem eleganckim piwem kraftowym z miodem z browaru Jabłonna. Była co prawda potyczka z babami, które wcisneły nam do dupy majeranek, pieprz i nie chciały wysłuchać dobrej rady, no ale browar robi swoje.
Mam najlepszych przyjaciół na świecie, i cały czas się o tym dowiadujeę. Kiedy ja potrafię być trudnym człowiekiem przez różne problemy życiowe, to i tak są tu przy mnie, dla mnie. Doceniam to, cieszę się i jakoś to będzie :)
W dniu dzisiejszym po okresie próbnym przedłużono ze mną umowę o pracę.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.