Transcription
Wiecie, moi państwo, to jest dobre, to jest dobre, wiecie.
Wiecie, moi państwo, to jest dobre, to jest dobre, wiecie.
One się kochają.
Outro buquês
커티이이이이이이이
A czekać, czy ktoś potrafi, by mnie spazodyrować?
A ciekawe, czy ktoś potrafi by mnie sparodiować.
No po prostu mistrzostwo.
Mais c'est clair...
Ха-ха-ха-ха-ха-ха! Я же!
А представьте, кто с подвеской бы мне сползал.
ale Łukaszu z cyferkami wyszło fajnie. Ja już wiem, jaki będzie kolejny dźwięk do SMS-ów u mnie w telefonie. Już wiem.
No fajnie Wam to wyszło. Ja przyznam się nie lubię swojego głosu, bo mam właśnie tu wadę wymowy. Nie lubię swojego głosu, ale Wam to fajnie wyszło.
No ja się tak przyznam, tak się przyznam, że no, to brzmi właśnie tak. Cześć chłopaki, co tam u was słychać? Tak język trzeba tak jakoś tutaj wziąć i tak, kurde, to jest trudne. No ale, ale to nie jest twoja wina przecież w końcu. Tak to brzmi, bo no, coś się takiego zadziało u ciebie i po prostu no, nie każdy może tak brzmieć, o, to co za ton, hmm, hmm, no, także jak lektor, jak narrator, było to tak. No, po prostu, jedni są... się rodzą tacy, drudzy tacy, nie? Pozdrawiam serdecznie!
Miki, naprawdę muszę Ci powiedzieć, że Ci to fajnie wyszło. A tak a propos lektorstwa, to mi kiedyś powiedziano, jak byłam na realizacji dźwięku, że byłabym dobrą lektorką.
No, te głosy mi jakoś wychodzą. Lepiej, gorzej, ale mi wychodzą. Ale... Bo po prostu znam gościa osobiście, no i wiesz... Oj, cicho. No i co jeszcze mogę powiedzieć? Pozdrawiam serdecznie!
Nie, nie byście spowodowali, bo jestem ciekawa jak mój głos inni widzą.
Nie no, to będzie, będzie trochę trudno, trochę będzie tak trudno, no, no wiecie, takie głosy to mi jeszcze najgorzej wychodzą, no i wiecie, no wiecie, tak to jest, no chyba nie bardzo.
Мы не увидим же так мой господин Вильгельм.
No, jesteś ciekawa, jak twój głos inni widzą. Tak nie umiem, ale tak... Coś w ten decenj tak nisko brzmiałaś w tym wpisie trochę.
Apel w sprawie dyskusji o mikrofonach.