PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Started by kmicic92 337 posts last post 4 years ago Page 6 of 17

Transcription

LINUX !

Transcription

and what glass وت more skal de v Furlá!!" Det var å stå og instann nok 1000 er舍ott på. Det var i dag som прирoden registrroner en specif zien på hvorfor sek poder surfå mot oss til vårdɨre mot stken, men samtidig må du pedale nji ... ... ...

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

Twórczość.

Transcription

Parodia Sławnych Ludzi!

Senter San

Transcription

Parodię sławnych ludzi.

Transcription

No to w sumie było lepsze Tylko że niestety nie umiem już tak wysoko Chociaż można spróbować Nie no to też za wysoko Momencik Jak się przygotuje Nie no nie umiem Nie no nie umiem Parodie sławnych ludzi Może tak mniej więcej

Senter San

Transcription

Kapitan Bomba

Transcription

Jakie są koty? Koty! Pierpaolo Thierry, nie?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

olympus dm7 prezentacja klub kabaretu i parodii no i oczywiście musi być moje linux znaczy linux

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Transcription

Olympus D7 prezentacja

Transcription

Niezła próba, ale sam się chyba nie podrabię, bo byłem wtedy chory, tak że chrypa mi wtedy wyszła.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

Praca zdalna.

Transcription

Disco Polo Live

Transcription

W ogóle ci to, Gracjan, nie wyszło. O Jezusie, Nazarajski, nie, w ogóle to ci nie wyszło. Nie, nie, nie. To może nie próbuj poradiować.

Transcription

Radio SK

Transcription

يرى دي جو اسكا

Transcription

Szumi, szumi woda w strumyku.

Transcription

So blieb.

Transcription

la la la la la trola

#120 1 like

Transcription

I on się na to zgodził.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW