PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Started by kmicic92 337 posts last post 4 years ago Page 5 of 17

Transcription

Eee, to, ta, ta, eee, ten fa, ten gościu, który nagrał tą scenę dla instrumentalistów, czy jakoś tak, to jest Mietek, bąk. Szczerze powiedziawszy, nie wiem, czy ktoś potrafi Mietka naśladować, bo on ma taki specyficzny głos, jak na swój wiek. W sumie jestem ciekawy, czy ktoś z was by potrafił go naśladować. Bo ja, szczerze powiedziawszy, nie. Dziękuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No jego to ciężko by było udać, nie? Scena jakoś tak faktycznie trochę ciężej już jest z tym.

Transcription

No tak jak mówię, on ma bardzo specyficzny głos i momentami jest ciężko go naśladować i ma bardzo taki piskliwy momentami nie gruby, tylko taki prawie dziewczęcy jakby, taka jest moja opinia aczkolwiek no wyć to on potrafi, wielokrotnie to słyszałem, niestety miałem tego nieprzyjemność słuchać

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Szkoda Łukaszu, że go nie słyszałeś jak śpiewa, bo jak mówi to, ale ktoś kiedyś puścił, czy to on puścił, czy ktoś jak Ave Maria chyba śpiewał, normalnie jak jakaś dziewczyna, jakby to był głos jakiejś dziewczyny, kurde, jakiś w ogóle taki, tak wysoko jeszcze, jeszcze kurde tak wyżej, że ja nie mogę, to normalnie było też niezłe.

Transcription

Wiem, bo na tym, bo na, jak powiem, w Raskach, na tam, tam w A300 chyba, czy gdzieś, ciągle tylko słyszałem i tak na pół sali, że tak powiem, a tam było echo, więc to się niosło i to było masakryczne.

Transcription

No, jakby mu ktoś coś obciął, nie powiem co.

Transcription

No niektórzy mają taki wózek, typowo dziewczęce są chłopakami.

Transcription

utworów muzycznych.

Transcription

to ja może będę udawał biedronę i trzysta trzydzieści trzy i bo to jest taki głos

Transcription

Wasza historia komputerowa.

Transcription

Dennis, jesteś świetny, wiesz? To ci wyszło, naprawdę.

Transcription

Wasz pierwszy telefon komórkowy.

Transcription

Nie, to musi być więcej siły w towarzysze takie Wasz pierwszy telefon komórkowy!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Nie, to musi być tak wasz pierwszy telefon komórkowy.

Transcription

Wasz pierwszy telefon komórkowy.

Transcription

Byłeś blisko, ale jeszcze nie do końca, ale byłeś naprawdę bardzo blisko.

Transcription

Jestem po prostu w dużych emocjach, więc parodiuje to. LINUX!

Transcription

Linux.

Transcription

To było tak. Wasz pierwszy telefon komórkowy.

Transcription

LINUX!