PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Założony przez kmicic92 337 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 7 z 17

Transkrypcja

Wiecie, moi państwo, to jest dobre, to jest dobre, wiecie.

#122 1 polubienie

Transkrypcja

One się kochają.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Transkrypcja

Outro buquês

#124 1 polubienie

Transkrypcja

커티이이이이이이이

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Transkrypcja

A czekać, czy ktoś potrafi, by mnie spazodyrować?

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#126 1 polubienie

Transkrypcja

A ciekawe, czy ktoś potrafi by mnie sparodiować.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transkrypcja

No po prostu mistrzostwo.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#128 1 polubienie

Transkrypcja

Mais c'est clair...

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#129 1 polubienie

Transkrypcja

Ха-ха-ха-ха-ха-ха! Я же!

Transkrypcja

А представьте, кто с подвеской бы мне сползал.

Happy hacking

#131 1 polubienie

Transkrypcja

ale Łukaszu z cyferkami wyszło fajnie. Ja już wiem, jaki będzie kolejny dźwięk do SMS-ów u mnie w telefonie. Już wiem.

Transkrypcja

No fajnie Wam to wyszło. Ja przyznam się nie lubię swojego głosu, bo mam właśnie tu wadę wymowy. Nie lubię swojego głosu, ale Wam to fajnie wyszło.

Transkrypcja

No ja się tak przyznam, tak się przyznam, że no, to brzmi właśnie tak. Cześć chłopaki, co tam u was słychać? Tak język trzeba tak jakoś tutaj wziąć i tak, kurde, to jest trudne. No ale, ale to nie jest twoja wina przecież w końcu. Tak to brzmi, bo no, coś się takiego zadziało u ciebie i po prostu no, nie każdy może tak brzmieć, o, to co za ton, hmm, hmm, no, także jak lektor, jak narrator, było to tak. No, po prostu, jedni są... się rodzą tacy, drudzy tacy, nie? Pozdrawiam serdecznie!

Transkrypcja

Miki, naprawdę muszę Ci powiedzieć, że Ci to fajnie wyszło. A tak a propos lektorstwa, to mi kiedyś powiedziano, jak byłam na realizacji dźwięku, że byłabym dobrą lektorką.

Transkrypcja

No, te głosy mi jakoś wychodzą. Lepiej, gorzej, ale mi wychodzą. Ale... Bo po prostu znam gościa osobiście, no i wiesz... Oj, cicho. No i co jeszcze mogę powiedzieć? Pozdrawiam serdecznie!

Transkrypcja

Nie, nie byście spowodowali, bo jestem ciekawa jak mój głos inni widzą.

Happy hacking

Transkrypcja

Nie no, to będzie, będzie trochę trudno, trochę będzie tak trudno, no, no wiecie, takie głosy to mi jeszcze najgorzej wychodzą, no i wiecie, no wiecie, tak to jest, no chyba nie bardzo.

Transkrypcja

Мы не увидим же так мой господин Вильгельм.

Happy hacking

Transkrypcja

No, jesteś ciekawa, jak twój głos inni widzą. Tak nie umiem, ale tak... Coś w ten decenj tak nisko brzmiałaś w tym wpisie trochę.

Transkrypcja

Apel w sprawie dyskusji o mikrofonach.