PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Założony przez kmicic92 337 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 8 z 17

Transkrypcja

bo raczej to podobnym nie było. No może tak lekko, relikatnie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

Massacra!

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Transkrypcja

あのマサクラマサクラ

Transkrypcja

Drogie dzieci, co wy wiecie o życiu? Kiedy byłem małym chłopcem, lubiłem bawić się autkami. A teraz bardzo lubię jeździć super szybkimi samochodami. Dziękuje za oglądanie!

Transkrypcja

Pani serwisowa kawunię parzyła, a przy tym tak sobie ślicznie grymasiła. No, no, no, no, no. Takie pepito miała i bardzo się nim... No, no jakby to powiedzieć, no. Takie miała, no. Kawusia, kawunia. Drogie dzieci, a teraz czas na lekcje języka pitologii. Zacznijmy od tego, czym jest pitologia. Może ktoś odpowie na to pytanie?

Transkrypcja

Te niektóre to naprawdę mistrzowskie są.

Transkrypcja

Ej, a słuchaj, powiedz mi, ty możesz mi powiedzieć, kogo ty udajesz, bo po prostu jest rozwalające to, co ty robisz. Jeden mi się kojarzy, ale paru tam jeszcze co zrobiłeś, no to mnie zaskoczyłaś.

Transkrypcja

Nie udaję konkretnych postaci, natomiast ogólnie mam jakiś taki talent od wcielania się w różne postacie i potrafię mówić różnymi głosami. No, tak już mam. Teraz mówię najnormalniejszym swoim głosem, ale potrafię naprawdę różnymi głosami się posługiwać.

Transkrypcja

Wszelkie napoje, jakie lubicie.

Transkrypcja

No, tak średnio Ci to wyszło. Programi, dzięki którym odtwarzacie muzykę. Ech, może mi też to tak niedobrze, ale warto próbować.

Transkrypcja

А, день добрый, день добрый, день добрый, витам че, як там у чебе, мам надеюсь, что добже.

Transkrypcja

Co? Wpisy się dodają, znowu jest problem z pisami, się dodają nie tu gdzie trzeba, kurde no.

Transkrypcja

No to spróbuję jeszcze raz się tutaj nagrać, bo wcześniej mi post wzięła, więc ja spróbuję ciebie, Kmieci, co poudawać. Porodiujmy samych siebie. Witam wszystkich. A co by było, gdybyśmy sporodiowali samych siebie?

Transkrypcja

Chociaż, bo ja wiem, ten wpis, co się dodał, to ma sens, bo ja w tym wpisie też udaję Kmicica 92, tylko że po prostu on był w wątku o wygłupach. Też trudno.

#155 1 polubienie

Transkrypcja

Parodii Sławnych Ludzi

Transkrypcja

Gracjanie, mógłbyś nie nagrywać czterech wpisów pod rząd, bo to jest bez sensu i to jest moje oficjalne ostrzeżenie do ciebie, bo tak się nie robi.

Transkrypcja

No dobra, to teraz moja kolej, żeby trochę poparodiować. Zacznijmy może od autora wątku. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z tej strony Kmiciec92. W tym wątku chciałbym, żebyśmy porodiowali siebie nawzajem. Tak jak to każdy potrafi. Wiesz, nie każdy musi być świetny. W takich umiejętnościach nie musi posiadać. Ale to właśnie ja, Kmiciec. Teraz mnie słyszycie. No i ja również podzielę się jakąś porodią w następnym wpisie. Pozdrawiam. Miłej zabawy.

Transkrypcja

No fajnie, dość chociaż nie udało ci się uchwycić tego charakterystycznego wymawiania sici, życzy itd.

Happy hacking

Transkrypcja

Linux!

Transkrypcja

Linux, Linux, а как же, наш единый сушеный.

Happy hacking