PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Założony przez kmicic92 337 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 9 z 17

Transkrypcja

Siema wszystkich, tutaj DJ Tennis się kłania i nagrywamy tego posta, proszę Państwa, kurczaki, ziemniaki i inne przesłoki, więc tutaj ja, DJ Tennis, nie wiem jak mi to wyjdzie, tak jest, więc fajnie się porodzimy tutaj. No i co ja więcej mogę powiedzieć, no róbmy tak dalej, żeby ten wątek był coraz większy, żeby więcej ludzi się zaczęło parodiować, no i tyle mogę takiego przekazu teraz do Was tutaj skierować.

Transkrypcja

No tak, akurat tutaj Kmicicy stanowił dla mnie pewien problem, ale co by tu jeszcze tak sparadiować. Hołdziebukis!

#163 1 polubienie

Transkrypcja

No i ty, właśnie, syntezatorze, w tej kwestii nie uchodziłeś od takiego czegoś, o. No, no. No to pozdrawiam.

Happy hacking

Transkrypcja

Nie no, nieźli jesteście. No to kogo by tu jeszcze udać? Witam na forum głosowym.

Transkrypcja

Cześć wszystkim, tutaj Daszek. Chciałbym wam po prostu powiadomić, że to po prostu nie ma sensu. Ten wątek nie ma sensu, te forum nie ma sensu, to jest tylko spam, bez sensu. To nie ma żadnego przekazu, ja nic pozytywnego w tym nie widzę. Dziękuję.

Senter San

Transkrypcja

Nie wiem co ty centar chciałeś zrobić, ale mojego głosu to w żadnym stopniu nie przypomina. No może 1%.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

No niestety, głosu twojego nie mogę podawać z tego powodu, że jesteś unikatowy, prawda, ale poglądy na pewno się zgadzają.

Senter San

Transkrypcja

Disco Polo Life

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transkrypcja

Nie, ja aż takich poglądów nie mam. Uważam, że pewne są bez sensu, ale bez przesady.

Transkrypcja

Witam Was moi drodzy, z tej strony Hryniek, ja tak Wam powiem jedną rzecz teraz i naprawdę nie ma co się z tym kłócić, bo koty są dwa i to jest jedyna prawda, jedyna słuszna prawda i naprawdę nie ma sensu podważania tego, bo i tak tego nie będę słuchał, i tak nie ma sensu nawet kłócenie się tutaj ze mną w tej kwestii, nie będę przyjmował do wiadomości w ogóle, będę odrzucał połączenia i wszystko jak ktoś będzie się ze mną chciał kłócić na ten temat.

Transkrypcja

No to Ci wyszło.

Transkrypcja

No, a tak w ogóle to... AUTOBUKI!

Transkrypcja

Audiobookies!

Transkrypcja

Muzyka klubowa.

Transkrypcja

Linux!

Transkrypcja

Грой.

Transkrypcja

Teksting av Nicolai Winther

Transkrypcja

Jak wróci mój MSX z serwisu, to spróbuję coś takiego zrobić. Ja też mam mikrofon teleofoniczny i myślę, że też by to wyszło jakoś. AUDUBUKI!

Transkrypcja

Okej, teraz na mnie pora. Tylko sekunda, tak gorąco, że trzeba się nawodnić. I nie, to tylko woda, a nie wóda. A teraz uwaga. Wasza historia komputerowa.

Transkrypcja

Wasze sny Witam serdecznie Tutaj chciałbym żebyśmy opowiedzieli o naszych snach Tutaj nagrywam to właśnie z tego powodu Dzielcie się tutaj Pozdrawiam