Transcription
Audiobooks
Audiobooks
Witam wszystkich bardzo serdecznie, z tej strony Bartek i chciałbym, żebyście się tu wypowiedzieli.
Nie no, kmicic, to ci naprawdę nieźle wychodzi. Naprawdę.
Albo jeszcze wirtualne maszyny.
Drodzy obywatele, kochane pieski, dziś chciałbym poruszyć jakże trudny i niezwykle bulwersujący temat, czy psy powinny chodzić w ubraniu.
Genialny kmicizm, Bartek. A Ty, Biedrono, widzę, że masz nowy mikrofon i słychać Ciebie o niebo lepiej do tego stopnia, że zmieniła Ci się tak jakby barwa głosu. Fascynujące, no ale to tak jest. Niektóre składowe się nie przenoszą, najwidoczniej przez ten starszy i potem są takie skutki. Ale zupełnie mnie zaskoczyło ta zmiana na pozytywnie oczywiście.
A te wirtualne maszyny były świetne! Szczerze mówiąc, naprawdę. Ty też nieźle potrafisz... ...parodiować... ...powiem ci... ...w tym miejscu. Hmm, a co bym... chociaż ja nie... ...tak do parodii się nie nadaję, albo może... ...oboje sprawy dyskusji o mikrofonach!
no widzisz, bo widzisz, to się ma po prostu i wiesz no i tak to jest właśnie
어우 너무 귀해
Audiobookies!
No, koso, lepiej ci to wyszło niż mi. A ty masz też taki podobny mikrofon troszeczkę. Też taki.
Muszę Ci naprawdę powiedzieć, że bardzo dobrze to robisz, prawda? Jesteś genialny. I w ogóle podziwiam Cię za to, że to robisz. Chciałam udać naszą Biedronę.
Kurcze, fajnie, jakbym nie wiedział, to bym pomyślał, że miotrona naprawdę przyszła w odwiedziny do ciebie, że u ciebie jest. Kurde, fajne to, ja nie mogę, dobre to, dobre. O kurcze.
Witajcie! Nie no, nie wyszło mi.
Ej, no ja takiego głosu nie mam. Za bardzo ścisnęłaś struny. No ale dobra. Niech ci będzie. Dobra, spoko. Nie pogniewam się.
Enoch mi ci trochę, trochę wyszło, to witajcie.
Cześć do jarzywek. I powiem wam tak. Jesteście po prostu beznadziejni. Nikt nie będzie tutaj nic nagrywał, bo ja wszystkich tutaj pousuwam. Jesteście beznadziejni i w ogóle... Nie, no to tak nie było.
Masz. Ej, no, ja takiego głosu nie mam. No wiesz, no masz taki głos.
Nie wyszło mu. Nie wyszło mu.
Skrzypęka jesteś świetna, naprawdę.