PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Started by kmicic92 337 posts last post 4 years ago Page 10 of 17

Transcription

Audiobooks

Transcription

Witam wszystkich bardzo serdecznie, z tej strony Bartek i chciałbym, żebyście się tu wypowiedzieli.

Transcription

Nie no, kmicic, to ci naprawdę nieźle wychodzi. Naprawdę.

Transcription

Albo jeszcze wirtualne maszyny.

Transcription

Drodzy obywatele, kochane pieski, dziś chciałbym poruszyć jakże trudny i niezwykle bulwersujący temat, czy psy powinny chodzić w ubraniu.

Transcription

Genialny kmicizm, Bartek. A Ty, Biedrono, widzę, że masz nowy mikrofon i słychać Ciebie o niebo lepiej do tego stopnia, że zmieniła Ci się tak jakby barwa głosu. Fascynujące, no ale to tak jest. Niektóre składowe się nie przenoszą, najwidoczniej przez ten starszy i potem są takie skutki. Ale zupełnie mnie zaskoczyło ta zmiana na pozytywnie oczywiście.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Transcription

A te wirtualne maszyny były świetne! Szczerze mówiąc, naprawdę. Ty też nieźle potrafisz... ...parodiować... ...powiem ci... ...w tym miejscu. Hmm, a co bym... chociaż ja nie... ...tak do parodii się nie nadaję, albo może... ...oboje sprawy dyskusji o mikrofonach!

Transcription

no widzisz, bo widzisz, to się ma po prostu i wiesz no i tak to jest właśnie

Transcription

어우 너무 귀해

Transcription

Audiobookies!

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

No, koso, lepiej ci to wyszło niż mi. A ty masz też taki podobny mikrofon troszeczkę. Też taki.

Transcription

Muszę Ci naprawdę powiedzieć, że bardzo dobrze to robisz, prawda? Jesteś genialny. I w ogóle podziwiam Cię za to, że to robisz. Chciałam udać naszą Biedronę.

Große Operndiva?

Transcription

Kurcze, fajnie, jakbym nie wiedział, to bym pomyślał, że miotrona naprawdę przyszła w odwiedziny do ciebie, że u ciebie jest. Kurde, fajne to, ja nie mogę, dobre to, dobre. O kurcze.

Transcription

Witajcie! Nie no, nie wyszło mi.

Transcription

Ej, no ja takiego głosu nie mam. Za bardzo ścisnęłaś struny. No ale dobra. Niech ci będzie. Dobra, spoko. Nie pogniewam się.

Transcription

Enoch mi ci trochę, trochę wyszło, to witajcie.

Transcription

Cześć do jarzywek. I powiem wam tak. Jesteście po prostu beznadziejni. Nikt nie będzie tutaj nic nagrywał, bo ja wszystkich tutaj pousuwam. Jesteście beznadziejni i w ogóle... Nie, no to tak nie było.

Transcription

Masz. Ej, no, ja takiego głosu nie mam. No wiesz, no masz taki głos.

Große Operndiva?

Transcription

Nie wyszło mu. Nie wyszło mu.

Große Operndiva?

Transcription

Skrzypęka jesteś świetna, naprawdę.