Transcription
No i co? Jakby się bardziej tak brzmiało. Teraz trochę to się zmieniło, ale myślę, że kiedyś bym miał taki bardziej wytulny, pokolny, sierpnięcy głosik. Ja jebię, teraz padnę ze śmiechu.
No i co? Jakby się bardziej tak brzmiało. Teraz trochę to się zmieniło, ale myślę, że kiedyś bym miał taki bardziej wytulny, pokolny, sierpnięcy głosik. Ja jebię, teraz padnę ze śmiechu.
Dindabri?
A siema, to Johnson z tej strony, no słuchajcie, nie wiem co właściwie powiedzieć, ale, ale chciałem powiedzieć, że idę sobie spać, no bo już późno jest, no dobra, coś głupio wymyśliłem, ale już trochę zmęczony jestem. O, albo siebie też mogę udawać, no siema, to Puszkin jestem, słuchajcie, tutaj za chwilę wejdę na Team Talka, później przeczytam forum, Radia Polska i będzie fajnie, no to siebie mogę też poradiować, bo dlaczego by nie w sumie.
No to słuchajcie, tukmicie92, słuchajcie, słucham MF Lady Punk i słucham Disco Relax i Disco Polo Live, na Polsacie leci takie coś, nie? I tego właśnie słucham, tego słucham i w ogóle lubię jeść ciastka i wafelki i zawsze lubię jeść sobie, dużo lubię sobie zjeść, nie?
Hej, słuchajcie, tu DJ Center, właśnie nagrałem nowego rapsa na bloga, jestem dumnym konserwatystą i nagrywam fajne rapsy na bloga i jeszcze sobie z longshotem gram w korty albo nie wiem, tam coś jeszcze sobie gram z longshotem, nie, jeszcze jest grzechu, jest, jutro będziemy mieli grilla i będzie fajnie, kurde, na, no fajnie będzie, kurde, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na.
Siema mordy, tutaj Longshot, jestem tutaj z centerem, nagram jakiegoś rapsa, za chwilę wrzucę na bloga, potem będę palił fajki z żywkiem i będę... nie wiem co będę jeszcze robił, ale... ale... no, coś jeszcze pomyślę, no właśnie, no to... no to pozdrawiam was mordeczki
Ale żeby nie było, że ja nic nie robię, tylko krytykuję, to powiem, no to powiem, że nie wiem, czy mi to trochę wyjdzie, ale spróbuję udać koleżankę Marcysię. I tak sobie myślę, że to może być takie fajne może, bo zresztą nikt inny mi do głowy nie przychodzi, bo mogłabym udać.
No to może witajcie. Chciałem powiedzieć, że dzisiaj byłem na karuzeli i ta karuzela była bardzo fajna, w zasadzie. No, a teraz wejdę sobie na TimToka, ale to za chwilę jakoś, a tak może o 20.30, bo jeszcze muszę posłuchać wiadomości słowackich. No i zaraz wejdę. Nie, nie wyszło mi to jakoś, ale trzeba próbować.
Wiecie co, to wcale nie jest łatwe, żeby udać siebie, ale ja spróbuję. No tak. Łejanej puszki, no i coś ty zrobił. No puszek, no. Aaaa, no puszek. No nagraj coś jeszcze, no. O, ale ej, ale jakbym tak miała na serio udawać jeszcze więcej siebie, to już bym nie wiedziała, co jeszcze mam powiedzieć. Napisy by Jacek Makarewicz