PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Started by kmicic92 337 posts last post 4 years ago Page 14 of 17

Transcription

Udając mnie to na pewno, nie wiem, ale według moich myśli to też nie wyszło, ale cóż, może to tylko moje zdanie. Lwica mnie umie parodiować i na ten moment chyba tyle z tej listy osób.

Happy hacking

Transcription

No Paulinux, ale ja ci za to wyszedłem. Jak kiedyś posłuchałem, to mi się śmiać chciało.

Transcription

Ale przydźwięk mój Ci się udał. Czy tam jakiś meszek, zależy jak to kto nazywa. Więc to Ci się udało, Kmiciec. Pozdrawiam.

Happy hacking

#264 1 like

Transcription

Witajcie, to może nie jest parodia, ale ja tak chwilowo brzmię, bo mnie coś zgięło.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Cześć wszystkim, to ja, na pewno mnie rozpoznajecie. Chciałem powiedzieć, że tutaj na swojego bloga wrzucam troszkę jakichś piosenek wokalistycznych, innych takich rzeczy. I ogólnie podoba mi się ten cały wątek z porodowaniem różnych ludzi. I naprawdę bardzo, bardzo mi się to podoba. Fajne to. Jakby ktoś mógł mnie też sprawiać.

Transcription

No to dzień dobry, dzień dobry. Czekałem, aż ktoś mnie sparodziuje i doczekałem się. Dziękuję. Fajnie złapałeś intonację. No i akcent niepowtarzalny, od którego może komuś tam staje się troszeczkę źle, ale którego ja niestety pozbyć się nie mogę. Chociażby i chciałbym.

Transcription

No nieźle, tylko trochę za nisko.

Transcription

No nieźle, tylko trochę za nisko.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

A witam i proponuję sobie zainstalować jeszcze raz. Nie, nie tak.

Transcription

Kmicicu, ale kogo dotyczyła właściwie ta ostatnia parodia? Bo nie złapałem do końca chyba. Chyba, że to nie miała być parodia.

Transcription

No to łowcę chciałem, ale za cicho mi się nagrało. Oczywiście mi się psuje coś tutaj.

Transcription

Dzień dobry! Ja jestem Paulinux Nie wiem czy mi wyszło, ale mam nadzieję, że tak Pozdrawiam Państwa!

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

No nieźle, nieźle, kurczę, nieźle. To było niezłe.

#274 1 like

Transcription

Dzień dobry, bardzo fajnie, że spróbowałaś mnie sparodiować i wyszło ci to nawet wiernie, więc gratuluję szczególnie, że jesteś pierwszą osobą, którą znam, która umie mnie parodiować, więc tym bardziej pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

Happy hacking

Transcription

Dzień dobry Ja w tym wpisie chciałabym przebić użytkownika DaszekMDN gdyż on w jakimś tam swoim wpisie nagrał herpę i ta herpa była złamiącą się głosem natomiast w poprzednim wpisie macie jakby, jeżeli ktoś nie zna mojego głosu macie porównanie, a to jest mój głos z herpą naprawdę nie mogę zejść wejść wyżej dlatego, że wtedy głos mi się tak łamie, że to jest dramat no więc pozdrawiam wszystkich eltenowiczów i życzę zdrowia co mi się rzadko zdarza, szczerze mówiąc

Happy hacking

Transcription

Jeszcze dla porządku był to wpis 265.

Happy hacking

Transcription

Linuxie, że Ci powiem, że brzmisz jak łowca.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Aha, takich opinii to się nie spodziewałam, szczerze mówiąc.

Happy hacking

Transcription

To bardziej brzmiało tak, jak kobieta, która dużo papierosów tam paliła i taki przepity, przepalony taki...

#280 1 like

Transcription

Serio, to jak taka kobieta typowo przepita, albo przepalona. Ale to, że jak łosia, to trochę tak.