PSE Forum mieszane

Parodiujmy samych siebie

Started by kmicic92 337 posts last post 4 years ago Page 13 of 17

Transcription

Obywatele i obywatelki, poślinki i poślanki, zacznijmy myśleć strategicznie. Najwyższy czas szykować się do boju. Czas skończyć z tym, co było i zacząć to, co będzie.

Transcription

No cześć, witajcie. Mam do Was takie pytanie, bo te wpisy już były dosyć dawno przez Was nagrywane, a tak po prostu chciałabym wiedzieć, czy ktoś by potrafił mnie sparodiować? Tak po prostu jestem ciekawa. Powrót, przycisk, zakończ nagrywanie, przycisk.

Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.

Transcription

Obawiam się, że może być ciężko, w każdym razie mi na pewno nie wyjdzie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

No cześć, witajcie. Ja się zastanawiam czy ktoś by mógł mnie sparodiować. No i w ogóle te wpisy były teledagrywane, ale może dostać nad kogoś odpowiedź.

Happy hacking

Transcription

Драйв мне не вышло.

Happy hacking

Transcription

To miała być Ninka, prawda? Właśnie, że wyszło. Piękne to było, szczerze powiem.

Senter San

Transcription

Nie, to miała być Gosia z 12 tysiącami.

Happy hacking

Transcription

A no to, zdaje mi się, że trafiłaś w Ninkę zamiast Gosię Chociaż w sumie też raczej Gosię nie słyszałem zbytnio, tak głosu tak za wiele postów nie słyszałem Ale mi się raczej wydaje, że ten, że Ninkę bardziej sparodiowałaś tym razem, więc no Jeżeli ktoś tam będzie uważał, że udało ci się sparodiować Gosię, no to masz dwa punkty ode mnie, bo jeszcze Ninkę

Senter San

Transcription

Może być silenko, mi to tam nie przeszkadza.

Happy hacking

Transcription

No nie no, to wam naprawdę witajcie, to wam naprawdę świetnie wychodzi, naprawdę.

Transcription

Czy mi się zdaje, czy ja usłyszałem nutkę zawodu w twoim głosie teraz, bo wyszło coś innego? Tak mi się zdaje przynajmniej, że wyszło coś innego. No ale serio, to jest podobne do Ninki, tak pomyślałem. Więc czy to była nutka zawodu w twoim głosie?

Senter San

Transcription

Troszkę tak, ale może teraz uda mi się to naprawić.

Happy hacking

Transcription

Oczywiście.

Senter San

Transcription

To uwaga! PESCING!

Ulotka, miouuuu!

Transcription

Хиби за високо трохи.

Happy hacking

Transcription

Wcale nie za wysoko trochę

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Ale chyba rzeczywiście, bo to bardziej tak brzmi, a nie jakoś, w sensie, no, bardziej tak, a nie tak, jakoś, nie wiem, trochę trudno jakoś pomiędzy tymi dwoma tonami jakoś znaleźć różnicę, ale jednak jest jakaś różnica, więc tak, bardziej jakoś tak, ale to też nie jest do końca prawidłowa, prawidłowy odpowiednik.

Senter San

Transcription

Nie no, są te, że mylisz się, nie brzmi jak gej.

Happy hacking

Transcription

Nie, bo to bardziej tak. Słuchajcie, bo to bardziej tak jest, nie? Tak bardziej.

Transcription

Jak gej. No widzisz, no, najwidoczniej ja tak brzmię, no. Cóż.

Senter San