oo, na Amo to to się grało gra, i raczej grać będzie, może jak się kilka osób tutaj zbierze, to jakiś klan założymy? :P jak coś trzeba to pisać w grze do asaf id: 288
No nie, chyba nie, dajesz dołącz do nas wybierasz imię, sprawdzasz dostępnośc potem email i hasło, z tym, że email nie może być na wp, to z autopsji, i powinno działać.
Ale ja mam na wp. XD Mało tego, raz założyłem i z braku świadomości, co do obsługi kompa po niewidomemu (co zostało mi tutaj objaśnione) zrezygnowałem. Po upływie miesiąca jakoś albo trzech konto z automatu usunęli, bo nieaktywne i dało radę zarejestrować znów na ten sam e-mail. :D
O, kiedy wchodzę na stronę to jest coś takiego 404. That’s an error. The requested URL /u/0/se/0/_/+1/fastbutton was not found on this server. That’s all we know.
amorion.pl tak po prostu. Ten error cały czas wyświetla. Czekaj, niech sobie przypomnę, jak rejestracja u mnie przebiegała, bo też coś kaprysiło. A jakie tam kolejno kroki były do wykonania?
tam trzeba wybrać login, mail, hasło, płeć i captcha jest do zaznaczenia. Wszystko bangla. Ja robiłem to na hrome. Nie zakładam nowego konta, żeby sprawdzić, bo już mam, a oni lubią banować za to samo ip.
Wesołku, zaznaczam wszystko co trzeba, i kiedy kliknę przycisk zarejestruj to wraca mi na główną stronę, bez żadnego komunikatu, że coś poszło nie tak. Robiłam na przeglądarce Microsoftu. Jeszcze Firefoxa sprawdzę.
tak, jak grasz klasą walczącą, to w koloseum. Dołącz do jakiegoś klanu, bo możesz w tedy korzystać z klanowych budynków, które dodają ci raz dziennie energię i doświadczenie.
Dokładnie tak jak pisze przedmówca. Choć zależy, komu na czym zależy, bo wyjadacze są zdania, że nie ma co marnować energii na, np. salę tradycji w klanach. Ale jakby cię interesowało, to w podróżach w lasach i górach można exp (doświadczenie) zyskać dzięki udzieleniu poprawnych odpowiedzi na pytania strażników mostów czy innych przejść.
tyle, że sala tradycji zabiera ci 1 pkt energii, zwłaszcza na początku gry, to mała strata, bo na arenie nie zdobędziesz tyle expa za 1 energii, co w sali tradycji.
Fakt. Ale - jak pisałem - "zależy, komu na czym zależy". Na arenie przynajmniej umiejętności można też ćwiczyć także nawet lepiej, że tego doświadczenia mniej wskakuje. Choć i uzależnione to jest też od faktu, ile dokładnie tej umiejętności nam za walkę wskakuje. Ja pewne błędy popełniałem na początku gry z braku wiedzy o mechanice, więc po ok. 20 dniach resecik musiałem strzelić. Teraz jest znacznie lepiej, choć grając dla siebie, nie należę do grona exelowców póki co. ;) Tym bardziej, że to moja pierwsza era po wielu latach. Dużo się zmieniło także poznaję wszystko od nowa.