Inne

[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?

Started by misiek 647 posts last post 1 year ago Page 16 of 33

Ten co widziałem chyba obszyty był z dwóch.
-- (mucha):
no jest ale tylko z jednej mowa o X

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

a to może jest coś innego jakaś nowość

Jak będę w sklepie to jeszcze raz go obejrzę i napiszę dokładnie co tojest.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

w sumie nie wiem czy mogę zadać w tym wątku te pytanie. Cy ktoś używał kiedyś ikosa?

@talpa171, odbiór.

Podobno to jest okropne i takie opinie słyszałem od wielu ludzi. Nie używałem i nie mam zamiaru, chociaż wkłady czy jak to tam się zwie mam po bracie, ale samego Ikosa nie.

tak używałem i iqosa i glo

a mógł byś coświęcej o tym napisać jakieś wrażenia

iqos jest bardziej mocniejszy od glo polecam recęzje na youtube moim zdaniem jak ktoś woli epapierosa to się nie przestawi. Glo jest dla osób które chcą żucić palenie natomiast iqos może być alternatywą zamiast papierosów tradycyjnych przy pajleniu iqosa czuć taki specyficzny zapach przy glo prawie go nie czuć jak byś miał konkretne pytania to odpowiem

#310 Edited

Moi drodzy...
Przyszedł mój wyczekiwany I just 3, nie pro, i jak narazie jestem zachwycona, szczególnie tym przesównym mechanizmem przy wlewaniu liquidu, ale zanim go odkryłam, to rozkręcałam górę jak debil i trzymałam szkiełko kciukiem, by nie odpadło :D
Nie traci - zupełnie nic - w pozycji pionowej, poziomej, w kieszeni, do góry nogami, a jak traci, to zupełnie małe ilości. Myślę, że to wina jeszcze, niezjechanych oringów, lecz części wymienne dostałam w zestawie i ciekawe kiedy będę musiała ich użyć. Kolory diody informują o naładowaniu baterii - zielona, pomarańczowa, niebieska i czerwona - w takiej kolejności. Sama zaś bateria, ze względu na moje używanie będzie trzymała dość długo ;)
Regulowanie przepływu powietrza też jest zupełnie spoko, aktualnie mam ustawione na maksymalne. Ten pierścień sam się nie przesunie, i wszystkie części są oznaczone bardzo dobrze dzięki tym wyżłobieniom. Te pod szkiełkiem to airflow, a te pod ustnikiem, dwa z największą przerwą są od odsunięcia góry.
Przycisk reaguje nawet na tapnięcia przy krawędziach, więc zdecydowanie nie trafiłam na wadliwy egzemplaż.
Wymiana grzałki, bo już ją wykręcałam i wkręcałam jest bardzo prosta, lecz samo składanie do kupy - trzeba się postarać, by nie złożyć krzywo i wszystko spasować. Mam nadzieję, że dwa lata chociaż, posłuży ;)
ENFP

te wlewy fajne są ja miałem z odkręcaną gurą

Coś w tym jest. Mój Eleav tyle że inny model Pico działa z resztą jako jedyny chyba piąty rok, mimoże jest cały pozdzierany, a Whismec dzisiaj zdechł zupełnie nie wiem dlaczego. Po prostu nie działa i już.
-- (camila):
Moi drodzy...
Przyszedł mój wyczekiwany I just 3, nie pro, i jak narazie jestem zachwycona, szczególnie tym przesównym mechanizmem przy wlewaniu liquidu, ale zanim go odkryłam, to rozkręcałam górę jak debil i trzymałam szkiełko kciukiem, by nie odpadło :D
Nie traci - zupełnie nic - w pozycji pionowej, poziomej, w kieszeni, do góry nogami, a jak traci, to zupełnie małe ilości. Myślę, że to wina jeszcze, niezjechanych oringów, lecz części wymienne dostałam w zestawie i ciekawe kiedy będę musiała ich użyć. Kolory diody informują o naładowaniu baterii - zielona, pomarańczowa, niebieska i czerwona - w takiej kolejności. Sama zaś bateria, ze względu na moje używanie będzie trzymała dość długo ;)
Regulowanie przepływu powietrza też jest zupełnie spoko, aktualnie mam ustawione na maksymalne. Ten pierścień sam się nie przesunie, i wszystkie części są oznaczone bardzo dobrze dzięki tym wyżłobieniom. Te pod szkiełkiem to airflow, a te pod ustnikiem, dwa z największą przerwą są od odsunięcia góry.
Przycisk reaguje nawet na tapnięcia przy krawędziach, więc zdecydowanie nie trafiłam na wadliwy egzemplaż.
Wymiana grzałki, bo już ją wykręcałam i wkręcałam jest bardzo prosta, lecz samo składanie do kupy - trzeba się postarać, by nie złożyć krzywo i wszystko spasować. Mam nadzieję, że dwa lata chociaż, posłuży ;)

--

Elektronika pewnie zdechła. mi się elektryk któyś spalił w ręku, że tk powiem.

Pewnie tak, aczkolwiek leżał sobie swobodnie przez noc i w dzień już nie działał.
-- (zywek):
Elektronika pewnie zdechła. mi się elektryk któyś spalił w ręku, że tk powiem.

--

#315 Edited

Wgłębiając się w to bardziej to twierdze, że tylko wyobraźnia i waty ograniczają w tym świecie modów, boxów, czy podów. No i oczywiście spasowanie elementów :)
ENFP

niektórzy, to elaboraty na ten temat tworzą, robią sami grzałki i tak dalej, ale dla mnie to ma być jak najprostrze w użyciu.
po co mi sygnatura?

Też wychodzę z takiego założenia, dlatego korzystam ze sticka póki co :-D
ENFP

I w vapeshopie okazało się, że Vhismec nie widzi atomizera. Gościu nakręcił swoją i moją górę i nic. Czyszczenie też nie pomogło.

Czyli chyba układy padły?
ENFP

Tak. Tak samo miał kolega, tylko że u niego nawet się nie włączał, choć pd pc miałem do systemu dostęp.