Inne

[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?

Started by misiek 647 posts last post 1 year ago Page 17 of 33

ja z aegisem x też miałem problem z włączaniem się, ale po jakimś czasie się naprawił obiawy były po wymianie akumulatorów raz łapał raz nie

Już niema tego mojego Aegisa. Jest trochę podobny do Legenda, ale wiele mniejszy z pokrętłem nad przyciskiem fire. W tej malutkiej wersji niezbyt mi się podoba. Nie pasuje do takiego maleństwa taki design.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

I wygląda na to, że moja ładowarka nie ładuje, albo ja coś robię źle, tylko co? Ładowarka jest lekko ciepła tak od góry, ale akumulatory cały czas zimne. A może jest tak, że jak naładuje to potem je sama rozładowuje i trzeba tego pilnować? Poradźcie coś.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

jak ładowarka jest lekko ciepła to powinno być wszystko dobrze a akumulatory nigdy nie są ciepłe pod czas ładowania

No nic nie jest dobrze, bo się nie ładują. Oba powinny być włożone plusem, znaczy dupką do sprężynki tak?
-- (mucha):
jak ładowarka jest lekko ciepła to powinno być wszystko dobrze a akumulatory nigdy nie są ciepłe pod czas ładowania

--

dupką do dupki jak to ty określiłeś

Czyli do sprężynki, czy do blaszki? Raczej daje się do sprężynki i sądzę, że tak jest dobrze.
-- (mucha):
dupką do dupki jak to ty określiłeś

--

do blaszki płaskim do sprężynki

No to tak robię i dupa zbita.
-- (mucha):
do blaszki płaskim do sprężynki

--

to jest dziwny obiaw muszę przyznać powinny się ładować a wkładałeś do innego sprzętu te akumulatory?

Ale jak do innego sprzętu? W boxie normalnie się ładują.

No to zdechła ładowarka.

no pewnie tak innego wyjścia nie widzę

Fajnie, nowa ze sklepu.

a ktoś ci widzący patrzył?

Tak brat i stwierdził, że ładuje.

to na prawdę dziwna sprawa a próbowałeś z innymi akumulatrami?

Tak, mam dwie pary i żadne się nie ładują.

to ładowarka do reklamacji w takim razie

Tia, chyba do kosza.
-- (mucha):
to ładowarka do reklamacji w takim razie

--