Inne

[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?

Started by misiek 647 posts last post 1 year ago Page 15 of 33

To poszukaj czegoś innego, niekoniecznie Smoka.
-- (camila):
Dobra. Wgłębiłam się w pody, wgłębiłam się w boxy, to wszystko, ale z tego co wiem, to pody to raczej te, które mają wszystko w zestawie, a dopiero bardziej zaawansowane boxy - same w sobie mają wymienny akumulator. Zraziłam się do tego moejgo nieudanego zakupu, choć ego aio chodził bez problemu i liquidów nie tracił, to w poprzednim moim smoku liquid wyciekał jak poj*any, poza tym piny się upaliły i nie tylko ja miałam taki problem. Poszukałam instrukcji n reddicie jak to naprawić w domu i trzeba bawić się z podważanie jakichś metalowych płytek jak odkręci się górę itp. itd. Teraz pojawił mi się na celowniku jakiś smok nord - gotowy kit - są różne wersje. Wersja "sport" ma nawet certyfikat IP68 i ekranik LED. :O Mimo tego, że zraziłam się do smoków, to chyba ten pójdzie teraz na testy bo liquidów mam w cholerę, i trzeba je jakoś wykkorzystać ;)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#282 Edited

Dobra, parę reviewów przeczytałam i zamówiłam właśnie I just 3 z tym dość potężnym aku wymiennym. Mam nadzieję, że to będzie lepszy wybór, i że nie dostanę serii z psującym się po jakimś czasie przyciskiem.
ENFP

i o tym właśnie mówiłem polecany mały aegis by się nie zepsuł ewentualnie 2 akusowy aegis X albo legend

No widzisz, może znowu padnę ofiarą sticków - wtedy już zdecyduję się na składaka, gdzie uczynni panowie mi pomogą. :-D Przepraszam was, ale dla mnie e-fajki to trochę jak fizyka kwantowa. Po prostu wielu rzeczy muszę się domyśleć ;)
ENFP

rozumiem jak coś służę pomocą

Nusia. Musieńka. Ty to byś lepiej posłużył się interpunkcją. :P

#287 Edited

Ale jedna rzecz mnie zainteresowała. Co to jest gęstośc liquidu? Jego fizyczna gęstość czy roztwór w glikolu? Co do grzałek właśnie i ich eksploatacji, padały stwierdzenia o gęstości liquidu. I co ile tak wymieniacie? Ja zmieniałam do samego spalenia czyli co jakieś 2 tygodnie, a podobno nagar z liquidów, który z czasem się osadza na grzałce (po paru dniach) - jest szkodliwy bardziej niż same związki w nim zawarte.
ENFP

fizyczna gęstość im rzatszy liquid, tym szybciej grzałka się zurzywa najlepsza gęstość jest 50/70

#289 Edited

Im rzadszy liquid, tym szybciej go spalisz i tym większe prawdopodobieństwo, że jednak wycieknie. :D

Legent to akurat jest wielki i jakoś do kobiety mi nie pasuje.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

no to jest jeszcze solo mały na 1 akus

A jaki jest podobny do Legenda, różniący się drobnymi szczegułami i chyba mocą? Taki oglądałem w vapeshopie, ale nie mogę sobie nazwy przypomnieć, w każdym razie u mnie stoi z Zeusem za cztery stówki.

X różnica tylko że większy wyświetlacz ma na całą ściankę z przodu

No o tym właśnie mówię.
-- (mucha):
X różnica tylko że większy wyświetlacz ma na całą ściankę z przodu

--

W każdym razie albo jeden, albo drugi będzie mój.

to jak dla ciebie polecam legenda tylko sprawdź czy w nim da się zablokować żeby waty same się nie przestawiały bo w X tak się da

A czemu akurat Legenda, skoro oba są niemal identyczne?
-- (mucha):
to jak dla ciebie polecam legenda tylko sprawdź czy w nim da się zablokować żeby waty same się nie przestawiały bo w X tak się da

--

bo większy wyświetlacz pobiera więcej baterii nie musi ci to przeszkadzać, ale może a jeszcze legend różni się tym, że jest obszyty tą skurą z obu stron

No właśnie ten drugi tak samo jest obszyty.
-- (mucha):
bo większy wyświetlacz pobiera więcej baterii nie musi ci to przeszkadzać, ale może a jeszcze legend różni się tym, że jest obszyty tą skurą z obu stron

--

no jest ale tylko z jednej mowa o X