Ja w tej piosence zawsze rozumiałam tam za tą rurą
--Cytat (Puszkin): W piosence Danza Kuduro można usłyszeć tam za komórą, albo tam tak ponuro, inny przypadek Bruno Mars - Locked Out Of Heaven, kolega stwierdził, że w jednym momencie zrozumiał z pederastą ma dzieci :D. Jeszcze w jednej piosence bodajrze Strome Papaotai czy jak to tam się pisze w jednym momencie można zrozumieć kupcy mydła :D.
--Cytat (Irniss): Ja w tej piosence zawsze rozumiałam tam za tą rurą
--Cytat (Puszkin): W piosence Danza Kuduro można usłyszeć tam za komórą, albo tam tak ponuro, inny przypadek Bruno Mars - Locked Out Of Heaven, kolega stwierdził, że w jednym momencie zrozumiał z pederastą ma dzieci :D. Jeszcze w jednej piosence bodajrze Strome Papaotai czy jak to tam się pisze w jednym momencie można zrozumieć kupcy mydła :D.
Oj przypomniałam sobie o czymś tak oczywistym, tylko oczywiście tytułów nie znam, jak: "rzygi rzygi rzygi rzygi rzygi na deser" razy ileś tam w refrenie czegoś i "wielka dzika bomba"
Whiskids - Digidigi tak to się bodajrze nazywało. Też pamiętam. --Cytat (Zuzler): Oj przypomniałam sobie o czymś tak oczywistym, tylko oczywiście tytułów nie znam, jak: "rzygi rzygi rzygi rzygi rzygi na deser" razy ileś tam w refrenie czegoś i "wielka dzika bomba"
Ciekawe czy to na zasadzie. Darek? Chuj! Czy darek chuj, w sensie że on nim jest. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.