Zaproszenie na konferencję w sprawie dalszego rozwoju Eltena
Back to Archiwum Eltena#61 lwica
Teraz też?
Przepraszam, musiałam. :-P
#62 balteam
No i kuniec.
#63 lukasz1993258
nie rozumiem, skąd tyle złośliwości lwica, ale tak, nadal czekam.
#64 lwica
@Lukasz, ale mi chodziło o to, czy konferencja nadal trwa, a nie o to że ty czekasz na informacje. :-D
#65 patrykkubaszczyk Archived
Co ustaliliście?
#66 Julitka
Jest kilka ustaleń i kilka propozycji, m.in dot. Wordpressa i innych rzeczy.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#67 Puszkin
Skoro trwała, to napisałem, że trwa, co w tym dziwnego :D.
#68 lwica
Hm, Po prostu chodziło o to, że na początku było mówione, że nie będzie do północy. Chodziło mi tylko o godzinę. :-D
Bo ty napisałeś, o 22.21 że nadal trwa,a ja napisałam o 019, czy nadal. :-D
Przepraszam za offtop
.
#69 lukasz1993258
właściwie, to nic się nie stało.
ja jak napisałem, to pytanie,. to odrazu zasnołem hehe.
#70 Puszkin
No tak, a to fakt, że już nie trwała zdaje się. Nie pamiętam o któej się skończyła, ale później też było fajnie.
#71 johnson
Siema. A se takie pytanie mam. Nie byłem, bo u mnie z netem bywa różnie. Skoro było całkiem fajnie, to czy ktoś z was nagrywał coś? Jeżeli można było, to czy na priva mógłby mi ktoś podrzucić? Interesuje mnie, co tam się działo, jeżeli to nie żadna tajemnica.
#72 patrykkubaszczyk Archived
ja też bym prosił.
#73 Zuzler
DjGraco?
#74 DJGraco
Nagrywałem, ale nagranie wyszło jakieś dziwne, nie wiem cz to błąd teamtalka, ale nie nadaje się do użytku i usunąłem. Problem objawiał się tym, że niektórych użytkowników (w tym Pajpera, Dasha, mnie i paru innych) na nagraniu było słychać tak jakby byli puszczoni na uszkodzonej plycie CD, dźwięk przsakiwał po określonym czasie. To chyba był problem tt. Ehh mogłem po kablach wirtualnych nagrywac.
#75 tomecki
Spróbuj nagrywać na innym dysku. Nie wiem czemu, ale zdarza się, że to naprawia sytuację.
#76 daszekmdn
Bo co nowa wersja TT to gorsza jak chodzi o stabilność.
#77 djsenter
Czyli wyszło na to, że osoby które przegapiły konferęcje, guzik wiedzą i guzik wiedzieć będą
#78 Julitka
@Djsenter Pisz priv, chętnie Ci streszczę, co pamiętam. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#79 midzi
Gdyby w przyszłości była potrzeba zorganizowania takiej konferencji, chętnie pomogę, udostępniając spotkanie na swojej licencji Zooma. Wtedy z nagraniem, a i chyba z zapanowaniem nad chaosem moderacyjnym będzie mniejszy problem
#80 Julitka
@Midzi Super, Zoom jest extra!