Hm, Po prostu chodziło o to, że na początku było mówione, że nie będzie do północy. Chodziło mi tylko o godzinę. :-D Bo ty napisałeś, o 22.21 że nadal trwa,a ja napisałam o 019, czy nadal. :-D Przepraszam za offtop .
Siema. A se takie pytanie mam. Nie byłem, bo u mnie z netem bywa różnie. Skoro było całkiem fajnie, to czy ktoś z was nagrywał coś? Jeżeli można było, to czy na priva mógłby mi ktoś podrzucić? Interesuje mnie, co tam się działo, jeżeli to nie żadna tajemnica.
Nagrywałem, ale nagranie wyszło jakieś dziwne, nie wiem cz to błąd teamtalka, ale nie nadaje się do użytku i usunąłem. Problem objawiał się tym, że niektórych użytkowników (w tym Pajpera, Dasha, mnie i paru innych) na nagraniu było słychać tak jakby byli puszczoni na uszkodzonej plycie CD, dźwięk przsakiwał po określonym czasie. To chyba był problem tt. Ehh mogłem po kablach wirtualnych nagrywac.
Gdyby w przyszłości była potrzeba zorganizowania takiej konferencji, chętnie pomogę, udostępniając spotkanie na swojej licencji Zooma. Wtedy z nagraniem, a i chyba z zapanowaniem nad chaosem moderacyjnym będzie mniejszy problem