Zaproszenie na konferencję w sprawie dalszego rozwoju Eltena
Back to Archiwum Eltena#41 Julitka
Iiiii, będzie biba! :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#42 patrykkubaszczyk Archived
ahh, lepiej by było, jak by fcześniej zrobić, więcej useruw.
#43 zywek
Nie, o już dawno było zapoiwedziane, że będzie o 20, więc nie jojcz teraz.
#44 patrykkubaszczyk Archived
no cuż, może kiedyś dołącze.
#45 Zuzler
Cokolwiek to nie znaczy, tworząc kanał można zaznaczyć opcję, żeby mówiła jedna osoba na raz.
#46 balteam
Tylko nie wiem czy to takie dobre, bo ktoś rozwlekle będzie mówić.
Chyba, że właściciel może przerywać.
#47 Zuzler
No, ciekawe jak to działa, nigdzie jeszcze nie widziałam w użyciu.
#48 Julitka
Ja tak dawno nie gadałam na TT, że nie wiem, czy uda mi się połączyć w ogóle. :p
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#49 DJGraco
Zaktualizuj do najnowszej wersji najpierw.
#50 Julitka
Będę z telefonu.
#51 Zuzler
No, na telefonie też warto zaktualizować. Pewnie na Eltenie nie ma kanałów, które nie pozwolą się zalogować użytkownikom z wersji niższych niż 5.5, ale lepiej to zrobić.
#52 Julitka
@Zuzler Ja go dopiero co pobrałam. xd
#53 Zuzler
Aaa, no to i tak będzie najnowszy :D
#54 Puszkin
Zdaje się, że jest do tego skrót ctrl alt Q, chodzi o zezwolenie na transmisję głosu.
#55 DJGraco
Tak dokładnie Puszkin.
#56 lwica
Hm. A mnie raczej nie będzie, bo niestety nie przeczytałam wcześniej całego wątku, i nie mam konta na serwerze, bo kiedyś dało się logowac na pusta pusta o ile dobrze pamiętam, napisałam już w tej sprawie do pauliny, ale nie wiem, czy zdąży, bo chwilowo nie odpisuje.
#57 Zuzler
A jednak :)
#58 lukasz1993258
I jak tam konferencja, zostało coś ustalone?
#59 Puszkin
Cały czas trwa.
#60 lukasz1993258
aa no to czekam na jakieś info