Zaproszenie na konferencję w sprawie dalszego rozwoju Eltena
Back to Archiwum Eltena#21 grzezlo
Też raczej będę, chociaż nie wiem czy coś odkrywczego wniosę w tematach, ale kto wie.
#22 Kat
Postaram się być, ale niczego nie obiecuję, inna sprawa, że nie mam pojęcia co to jest team talk i jak tego czegoś używać, chyba za stara jestem na takie wynalazki.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#23 midzi
Kat, Teamtalk to był jeden z pierwszych programów, jakie opisaliśmy w Tyflopodcastach. Tyflopodcast ma 12 lat, więc nie, żebym Ci w metrykę zaglądał, ale wiek nie ma tu nic do rzeczy. :-P
#24 Zuzler
Ja tylko chciałam delikatnie napomknąć, że w chwili obecnej, tak samo zresztą jak jakieś dwa miesiące temu, po próbie zalogowania się na serwer Eltena wyskakuje mi elegancki komunikat: "failed to connect to host itd." Proponuję przyjrzeć się tej kwestii.
#25 DJGraco
O Zuzler faktycznie, nie działa.
ALe kilka dni temu działał.
#26 pates
Raczej powinienem być
#27 pajper
Serwer Eltena od kilku dni działa ponownie. Jak ktoś nie ma konta albo ma pytania odnośnie TT, skontaktujcie się z Paulinux, która się tematem zajmuje. ;)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#28 zvonimirek222
ja deklaruję swoje uczestnictwo w konferencji.
#29 jamajka
Ja mogę być.
#30 mateponczas
Ja również deklaruję swoje uczestnictwo, tym bardziej, że będę miał temat do poruszenia, o którym nie będę tutaj wspominał. Przydałoby się jednak, żeby albo Paulina, albo Dawid podali dane logowania do Eltenowego TT.
#31 DJGraco
To zwróć się z prywatną wiadomością do Paulinux, bo jeśli konta nie masz, to musi ci założyć.
#32 mateponczas
Właśnie Paulina utworzyła Mi konto. O której ma ta konferencja być?
#33 monstricek
O 20:00, jeśli nic się nie zmieniło.
#34 mateponczas
Dzięki, Aleksander.
#35 Puszkin
Na jakieś 90 procent i ja się pojawię.
#36 DJGraco
Łooo to dużo osób będzie hehe
#37 Julitka
Czy przewidziano jakieś mechanizmy regulujące przebieg dyskusji tak, by nie było haosu i przekrzykiwania się?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#38 grzezlo
@julitka, pytanie w punkt, bo też się od jakiegoś czasu nad tym zastanawiam.
#39 pajper
Spróbujemy. Teamtalk ma tryb konferencyjny, któremu się przyjrzałem, ale w praktyce przetestujemy go dzisiaj.
#40 pajper
Przypominam, że konferencja odbędzie się dziś o godz. 20:00. ;)