Zaproszenie na konferencję w sprawie dalszego rozwoju Eltena
Back to Archiwum Eltena#81 Julitka
A ja z kolei mogę udostępnić mojego Google Meet, jeżeli da się tam ze studenckiego konta tworzyć pokoje, a z tego, co wiem, to się da. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#82 DJGraco
Ja nagrywałem, ale coś musiało się jak zwykle zepsuć i nagranie wyszło hmm nie do użytku
#83 lwica
Tak tak, jestem za meetem, bo zoom ze mną współpracować nie chcę.
#84 tomecki
Może czegoś nie robisz? Tam się da nie zrobić. :d
#85 lwica
Kazało mi zainstalować, a jak instalowałam, i potem klikałam, żeby odpalić program, to mi go usuwało z dysku. :-D
#86 DJGraco
Ahaaaa XD. To ja nie miałem takich problemów z zoomem, ale moim zdaniem i tak do kitu program. Tylko teamtalk i teamspeak
#87 patrykkubaszczyk Archived
tt nie złe teamspeak z tego co wim nie dostępny.
#88 midzi
Powinno się dać, a skoro masz Gsuite w wersji edu, to i pewnie nagrywać się da, bo w wersji darmowej mają to wyłączyć od września. Pytanie, jak z moderowaniem spotkania z większą ilością użytkowników, bo ja Meeta testowałem zaledwie w dwie osoby.
#89 zywek
zoom jest niedostępny dla mnie, wsio po sprawie.
#90 midzi
@żywek, a co jest dla Ciebie niedostępne? Bo Zoom deklaruje dostępność swojego klienta na wszystkie systemy. Na linuksa nie sprawdzałem, ale pod Windows, Mac, iOS i Android działa.
#91 Julitka
Zoom pod Windows i IOS jest bardzo dostępny, miejscami nawet bardziej niż GMeet. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#92 zywek
Na Linuksie nie jest dostępny, co dla mnie go przekreśla z automatu
#93 midzi
Fakt, dokumentu VPAT nie ma dla wersji linuksowej. Ale jest przecież jeszcze webowy klient.