Transkrypcja
No i witaj. W takim razie prezentacja. No jest czas kasynteza, więc nie będę Wam pomożeć w zwolnieniu szybkości, ale wchodzę w ustawienia programu. Potem nastawienie, ustawienie operacji chyba w polskiej wersji ustawienia zachowania, to jest czwarta funkcja. Potem w pierwszą funkcję wchodzę, która w polskiej wersji jeszcze chyba nie jest przetłumaczona, to są ustawienia domyślne gestów, bla, bla, bla. Jak w to wejdę, to. Druga opcja to są ustawienia opcji pokrętła webowego. Trzecia to jest konfigurowanie elementów pokrętła standardowego do nawigacji. No i wchodzimy w trzecie, powiedzmy. I tutaj wygląda to tak. Tylko czekajcie, bo sprawdzę jeszcze jedną rzecz. Nie zaszkadzmy to obiekty. Ok, placnitko, zruszy w placnitko. Nie zaszkadzmy to systemowa okna. Zruszy ołtarz, konfig, nie zaszkadzmy to wertykal. Nie zaszkadzmy to obiekty. Zaszkadzmy to obiekty. Jak wejdziecie w to pokrętło, tak jak ja już teraz wszedłem, to macie funkcję do wyboru. Pierwsza jest domyślna. Nie zaszkadzmy to tekst. Potem tekst. Nie zaszkadzmy to placnitka. Przyciski. Nie zaszkadzmy to tekstowe obie. Tekstowe pola, pola tekstowe. Edycyjne może w polskiej wersji. No i załóżmy, że chcecie pola tekstowe i przyciski. W tej kolejności, że jak zrobicie gest palcem dół góra, to powinno wam najpierw pola tekstowe, potem dół góra, przyciski. No to najpierw na tym menu. Nie zaszkadzmy to placnitka. Nie zaszkadzmy to tekstowe obie. Nie zaszkadzmy to. Musicie zaznaczyć to, co chcecie najpierw słyszeć. Czyli chcecie te pola tekstowe, to najpierw pola tekstowe, później przyciski, później znaki. A jak chcecie, żeby się wyświetlało znaki, przyciski, pola tekstowe, no to najpierw znaki i w tym zaznaczacie potem przyciski, potem pola tekstowe. Przemyślcie dokładnie, co chcecie, w jakiej kolejności. No bo jeśli na przykład dodacie sobie znaki, słowa, linie, tekst, powiedzmy te pola tekstowe, a potem stwierdzicie, że chcecie mieć po znakach. No nie wiem, przyciski. No to będziecie musieli wszystko odznaczyć i jeszcze raz sobie one zaznaczyć dokładnie w tej kolejności, w której chcecie. Na początku jest funkcja domyślne i ta funkcja jest chyba po to, na 99%, że jeśli idziecie palcem dół, góra, potem pokrętlę tak jak ja idę, to macie znaki, słowa, to co ja sobie wybrałem oczywiście test, linijki i domyślne. Jeśli z tego pierwszego domyślne, to i pierwszej funkcji nie zaznaczycie. W tym pokrętle, no to będziecie chodzić bezdomyślne, czyli góra, dół, będę chodzić po znaki, słowa, linie i potem od razu by były znaki, słowa i linie, gdybym robił gest dół, góra lub góra, dół, to wtedy odwrotnie, bo idę do tyłu. No i wtedy oczywiście idę palcem na znaki, no i palcem w dół raz dotknę, przesunę. Drugi, trzeci, czyli po prostu literuje mi to, co mam pod palcami. No i chyba tyle z takich rzeczy. Pamiętajcie, że potem trzeba OK kliknąć, zanim się wyjdzie z tego menu. No i jak macie jakieś pytania, to pytajcie. A, Paul z wersję tłumaczeniową już wysłała, więc tu... Pewnie zostanie dodane, nie wiem, kiedy Chińczyk doda, czy do pierwszej, drugiej bety, czy dopiero do kolejnej stabilki, ale pewnie do którejś z bet. Także niedługo też będzie polska zapewniona.