Związki i seks [18 plus]

Związki niewidomych

Started by gadaczka 542 posts last post 3 years ago Page 19 of 28

#361 1 like

a no niestety dobrze, że napisał to ktoś a nie ja i wielkie bravo Mikołaju.

ciekaw jestem ile jeszcze lat potrzeba na reformulację i większą świadomość życiową w śród niewidomych i tak odważnie napiszę zwłaszcza dziewczyn, co iście się potwierdza.

no ale to one się sparzą nie ja :D

jestem jednak pełen nadzieji, że dzieciaki a jest ich tu sporo, mające 10 plus, żyjący już w innym świecie nie zmarnują swojej osobowości, nie dadzą się zakłamaniu ośrodków, starszych poprzedniczek, oraz wierze katolickiej, która jest tak pełna kłamstwa jak piwo, pełne wody w kiepskich pabach :D
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

--Cytat (marchewaux):
a no niestety dobrze, że napisał to ktoś a nie ja i wielkie bravo Mikołaju.

ciekaw jestem ile jeszcze lat potrzeba na reformulację i większą świadomość życiową w śród niewidomych i tak odważnie napiszę zwłaszcza dziewczyn, co iście się potwierdza.

no ale to one się sparzą nie ja :D

jestem jednak pełen nadzieji, że dzieciaki a jest ich tu sporo, mające 10 plus, żyjący już w innym świecie nie zmarnują swojej osobowości, nie dadzą się zakłamaniu ośrodków, starszych poprzedniczek, oraz wierze katolickiej, która jest tak pełna kłamstwa jak piwo, pełne wody w kiepskich pabach :D

--Koniec cytatu

tutaj marchewauksie co do wiary nie masz racji nasza wiara nie jest zbudowana na kłamstwie Bóg jest drogą, prawdą i życiem jeśli ktoś współżyje z kobietą przed ślubem to ma grzech

#363 1 like

a ja wspułżycia z kobietą przed ślubem nie uważam za gżech buk powiedział rozmnażajcie się te wszystkie gżechy wymyślił tylko i wyłącznie kościuł

Ale na szczęście Bóg powiedział też: "Nie bieżcie przykładu z tego świata" i jakie to dzisiaj aktualne.

--Cytat (piter9521):
Ale na szczęście Bóg powiedział też: "Nie bieżcie przykładu z tego świata" i jakie to dzisiaj aktualne.

--Koniec cytatu

no właśnie

#366 2 likes

no i po co nam kabarety w tv, skoro mamy je tutaj w tym wątku :D
śpiewasz, chcesz nagrać swoje demo, zapraszam do mojego studia nagrań, pisz priv, mój blog marchewkowe studio, zapraszam!LINE

Ja tylkomogę napisać, że wiara mnie pociąga i, że będe szedł za tym bo wiem, że nic leprzego nie ma niż Bóg, którego doświadczam każdego dnia, a jeśli ktoś się nie zgadza to trudno.

#368 2 likes

Widzisz Marchewa, nie ma bata, a jak nożyce się odezwą, to ten bat z rąk załamanych sam wypada.

#369 1 like

a wiesz, ile rodzin bóg doświadcza pozwalając np państwu islamskiemu na mordowanie, cofając się w latach rosjaną na mordowanie donbas i te sprawy, cofając się w latach dwie wojny światowe, a jeśli grzechem nazywacie sex przed ślubem to powiem wam tak:

chwila refleksji by się wam przydała bo ostatnio bardo wzrasta ilość rozwodów, zakładając, że śluby tych rozwodników to biały welon ksiądz i te sprawy, przypóśćmy że sex uprawiali po ślubie, i zupełnie nie dopasowali się sexualnie, ich napięcie chormonalne nie wytrzymało, przekładając się na negatywne emocje, destrukcyjne rozmowy, prowadzące w desperacji do rozwodu.

Cyż nie jest więkssgrzechem krzywdzenie się na wzajem w takim związku?

Oczywiste, że rozwód przez nie dopasowanie sexualne jest pewnie sporadyczny ewentualnie wiele można przetwać, jednak pamiętajcie katolicy, że jesteśmy człowiekiem i albo zaspokajamy swoje ppzeby albo głupiejemy i poddajemy się manipulacji jaką jest każda religia.

A odnośnie tego co wyżej napisałen, o przemocy, nie piszcie że bóg zrobił czy pozwolił bo jest dobry, a człowiek ma wolną wolę, bo gdy byście żyli w czasach wojny i patrzeli na obozy koncentracyjne sądzę, że zdanie wasze mogło by nieco się zmodyfikować, a np jeśli po ślubie urodzi się wam dziecko, umrze w dwa dni po narodzinach, to rozumiem, że ofiarujecie jego śmierć bogu bo on umarł za to dziecko na krzyżu?

żenada i żal.

Dla tego wracając do tematu związków, właśnie uświadamiam sobie, że religia jest równie ważna jak całość, bo taki marchewaux z praktykującą hihi katoliczką czy inną zakłamaną islamistką allachowomachometowoinną by sie nie dogadał.

jeśli już, to bardziej wierzę w przeznaczenie, że faktycznie coś ktoś nam pomaga coś nami kieruje w życiu ale z i nawet może i jest to bóg, jednak oile gdzieś tam wierzę w boga, nie wierzę w katolików oraz inne religie.

--Cytat (piter9521):
Ja tylkomogę napisać, że wiara mnie pociąga i, że będe szedł za tym bo wiem, że nic leprzego nie ma niż Bóg, którego doświadczam każdego dnia, a jeśli ktoś się nie zgadza to trudno.

--Koniec cytatu
ja też będę się trzymać naszej wiary, bo w niej zostałam wychowana

@ marhewauks zgadzam się to coś z gury steruje całym światem i nam podsuwa ludzi

#372 2 likes

Pozostaje mi tylko dać like Darkowi. Zamiast koncentrować się na tym, czy sypiać przed ślubem czy po, koncentrujmy się na tym, żeby dać kobiecie co w nas najlepsze. Mówicie, że bóg jest prawdą? Nie, jest wiarą, a wiara jest czymś, w co można wierzyć lub nie, z definicji.
po co mi sygnatura?

#373 1 like

ślub to tylko papier ważne żeby być szczęśliwym z drugą osobą

#374 1 like

inna rzecz że wszelkie sakramenta tak i ślub powinny być darmowe. Kościuł katolicki to mafia i jak ktoś chce się z ich kontrolą żenić to powinni zacieszać i klaskać uszami a nie jeszcze zdzierać z ludzi tysiące. I co się dziwić że ludzie wolą żyć bez ślubu i z tego co wiem to tak jest im bespieczniej? Powiedział tu ktoś wcześniej coś o przysiędze z czym ja się zgadzam co do niepełnosprawności.
Prawda jest okruchem lodu.

nie no bo to niby co łaska na kościuł a tak naprawdę cennik jest ustalony

Ja wyznaję jedną zasadę. Po pierwsze nie szkodzić!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#377 1 like

Madziu tylko wiesz, bez obrazy nikogo ale wiara katolicka szkodzi samym wierzącym najbardziej, gdyż daje się im manipulować, i tracić pozwala pieniądze, czas, a nawet zatracać swoją wolę na poczet tej religii

#378 1 like

byłem przez pewien czas organistą i wiem jak to wygląda aż za dobrze. Wiem jak było w studjum organistowskim też za dobrze wiem na czym mój chszest polegał, znaczy żeby mnie ochszcić ojciec musiał wykraść proboszczowi leki których akurat tak nie dało się dostać. Ojciec wtedy był sanitariuszem. To o kościele mówi samo za siebie.
Jeśli przyjmiemy że bóg jest i widzi wszystko, to nie potrzebuje ceremonii by wiedzieć co mamy w sercach i w stosunku do drógiej połówki jakie uczucia. Dla tego nie mam nic przeciw konkubinatom.

#379 1 like

Widzisz Ale ja nic nie wspomnialam o wierze. Mój przedostatni wpis był taki troszkę prześmiewczy. Zasada numer1 najważniejsze żeby nie robić nikomu krzywdy, żeby nie działać wbrew uczuciom i potrzebom drugiej osoby. To miałam na myśli.. Kochaj bliźniego jak siebie samego tego Bóg nas uczy to samo może dotyczyć sfery seksualnej.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

to dotyczy każdego w każdym wymiarze akurat.