Testowe forum mieszane

Test testowy

Started by monstricek 286 posts last post 6 days ago Page 6 of 15

Transcription

Jeżeli się tak zapytam, kto ma kiepski kabel w mikrofonie, kiepską cewkę, czy jest tam jeszcze inne ciekawe i tego typu rzeczy,

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#102 1 like

bartek1
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ale co on ma z mikro właściwie

Transcription

Halo, halo. Tekstawy też zaraz spróbuję stworzyć.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

Jak to właściwie zrobić teksturę w Facebooku? Ja to w sumie jakaś nieogarnięta chyba jestem.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#106 1 like

pewnie jesteś ze stabilki. W becie jest pole rodzaj wpisu, gdzie wybierasz tekstowy
Happy hacking

Transcription

No, tak właśnie chyba jest, bo, bo, bo tak, w sensie zdarzało mi się te buty pobierać w pewnych okresach mojego życia, ale ostatnio to w sumie nie, więc, więc tak właśnie jest.

Transcription

A to jest taki test zewnętrznego mikrofonu, który sobie kupiłem w 2017 w sklepie komputerowym. Jak mnie z niego słychać?

#109 1 like

buczysz panie, ,buczysz.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

co kto lubi, ja też buczę tylko, że trochę w inny sposób

Transcription

Ja też bym buczał, gdybym teraz się przełączył na mikrofony w laptopie, bo nie wiem dlaczego, ale tak jest od bardzo długiego czasu, że jak nagrywam coś z mikrofonów w laptopie, tutaj, a one są przecież stereofoniczne, to w tle słychać buczenie. Dlatego wolę używać Olympusa, chociaż wiem, że nie musiałbym go używać, ale jest buczenie w tle takie i nawet o tym było na blogu wspomniane, bo wystarczy tylko, że wypnę zasilacz i już tego buczenia nie ma, więc nie wiem o co tutaj chodzi. Dlatego też używam tutaj właśnie Olympusa, żeby właśnie tak nie buczyć.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Tak dla testu chciałem sprawdzić, czy ten mikrofon zewnętrzny jeszcze działa, i czy nada się do nowego domu. On tak buczał od początku, czyli jak go kupiłem w marcu 2017 w sklepie komputerowym w Rykach, to tak samo jest, jak po zakupie. :D.

buuuuuuuuuuuuuuu

muuuuuuuuuuuuuu

dobra nie róbmy tu drugiego spamwaru

Transcription

Wiesz, to zależy jak na to patrzysz.

Transcription

Dzień dobry bardzo, ja tylko testuję czy mogę dodawać wpisy audio, bo chyba mi trochę internet spowolnił, bo nawet jak gadam na Messengerze to mi co chwilę zrywa połączenie, a jak godzinkę temu dodawałem wpis na blogu, który trwał chyba z 10-15 minut, to dobre 4 minuty się ten wpis dodawał, jak nie więcej, więc ja tylko chcę sprawdzić czy ten wpis się doda.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Pates jesteś za cicho.

Transcription

A poza tym ja też byłem za cicho i coś ostatnio wariuje mi głośność mikrofonu w systemie, bo nagle mi się przestawiło na 89, nie wiem, zawsze na 100 miałem ustawione.

Transcription

Racja nie, ja jestem akurat w sam raz, tak mi się wydaje. Mam Olympusa na 90 parę procent ustawionego, także no nie rozumiem o co chodzi. Starałem się tak mówić, żeby nie było aż takiego wielkiego przesteru. A tak przy okazji dowiedziałem się, że mój szanowny internet zostało przekroczone 100 giga i muszę czekać do niedzieli, aż mi odnowią transfer. Także na razie będzie tak działać jak działał. Znaczy się jak działa, także tak to wygląda.