Testujemy, testujemy i to czy mnie ładnie słychać.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Łukaszu, bo ja tego generalnie nie rozumiem, więc wyjaśnij jeśli możesz.
Po co ty komentujesz każdy wpis w tym wątku?
Przecież autor jak nagra, to chyba słyszy jak nagrał.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Gracjanie, ta muzyka fajnie daje po uszach jak się założy duże słuchawki i się podbije basów.
Nie wiem dlaczego, ale na przykład jeżeli chodzi o mnie, mnie to uspokaja.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
To taki test sprawdzający, czy dobrze mam ustawione wejście liniowe, bo mi się to przyda na nagrywanie wpisów na blogu. Do testu została wykorzystana sansa clip zip z rockboxem. Wcześniej miałem ustawione wzmocnienie wydajności na 70, co powodowało przester, a teraz mam ustawione na 50 i jest chyba OK.
Nie no, z tej sansy to ładnie nagrywa, naprawdę.
No ja se mówiąc muszę w końcu się przełamać i uruchomić swoje dwie sansy, bo dawno z nich nie korzystałem i ciekawe czy się włączą, zarówno jak i ta pierwsza i jak i ta druga.
Tylko, że rzecz w tym, że tutaj akurat przez przypadek nie wzięłem z domu kabla ładującego, no i ogólnie kabla do mp3, no i nie mam przy sobie kabla i nie mam jak podpiąć mp3.
Więc taka tutaj sytuacja się mnie wani, no, że tak powiem.
No ale jak będę w Warszawie to zobaczę, ewentualnie mogę tutaj jeszcze drugą zobaczyć, ale to w wolnej chwili, bo ta pierwsza...
Bo ta pierwsza tutaj to...
Ta co nie ma wyłamanego klipu, no to ona, ona, prawdę mówiąc, znaczy ta pierwsza co ma klip, jest w nim bateria prawie już rozładowana, a druga co nie ma klipu, no to nie wiem w jakim ona jest stanie.
Mówię o tym, tym tylnym takim, tym klip, ten taki co się zapina pod bluzkę.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Łukaszu, wiem, że jest lekkie burczenie, zawsze tak jest, nie wiem czym to jest spowodowane, ale jak nagrywam to takie lekkie burczenie jest, ale myślę, że to zbytnio nie przeszkadza.