A to bardzo dziwne w takim razie, że ci tutaj nie widzi mikrofonu, no bo ja kiedyś miałem Toshibę i tam była podobna sytuacja i też mówiło o sterowniki standardowe, coś tam, Head Audio i normalnie widziało.
To jest bardzo dziwna sytuacja, to co ty masz.
Właściwie to co ty i Puszki macie, to ja nie wiem co tu się dzieje.
Jesteście chyba dwoma użytkownikami Eltena, którzy mają problem z nagrywaniem dźwięku, ja nie wiem co tu się dzieje.
Dobrze, że ja jeszcze tego nie mam.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
To może ja wyjaśnię, o co chodzi. Mikrofon wbudowany jest ustawiony jako domyślne urządzenie w panelu sterowania, działa na innych komunikatorach, choćby na tt. Na eltenie, jak miałem ustawioną opcję użyj domyślnego, to nie brało w ogóle sygnału z tego mikrofonu wbudowanego, była cisza. Tomecki doradził, żeby zmienić urządzenie w eltenie. No i ja właśnie chcę zmienić na wbudowany mikrofon, jest on jako ostatnie urządzenie na liście urządzeń. Problem jest w tym, że nie mogę tego urządzenia zaznaczyć, nawet, gdy daję zastosuj, a potem zapisz, to on umyślnie się ustawia na trzecim urządzeniu, czyli na gnieździe liniowo-mikrofonowym. Mam nadzieję, że już rozumiecie, o co mi chodzi.
Powiem jeszcze jedno, co jest najśmieszniejsze. Od momentu zainstalowania dychy mi się tak dzieje. Próbowałem nawet na stabilkach, tak samo było, że rejestrowała się cisza, bo było wybrane użyj domyślnego. Na windows 7 na starym dysku hdd, bo miałem również zmieniany dysk na SSD, bo mój brat cioteczny znalazł taki dysk, a że był mu niepotrzebny, to mi go wmontował, to nagrywanie wpisów działało, ale wtedy nie było możliwości wybrania kart dźwiękowych, także to zupełnie inna sytuacja. Nawet 2 razy się udzieliłem na forum, raz na wątku o sansie clip+, a drugi raz na wątku o wspominaniu klango, wtedy co pytałem o konto gościa. To był właśnie mój wbudowany mikrofon, ale wtedy był wyświetlany jako jedno urządzenie, bo były wgrane sterowniki, bodajrze, jeśli mnie pamięć nie myli, to było conexand hd audio.
I tam jeszcze wtedy, kiedy miałem windows 7, to było coś takiego, jak dell audio, ale tam dźwięk na słuchawkach był bardzo słaby. Teraz na tych nowych co mam jest dużo lepiej.
Ale to przecież jest urządzenie domyślne. I jest pierwszy na liście w panelu sterowania, a na eltenie jest jako ostatni, i nie mogę go w eltenie zaznaczyć.
Ale to nie zinia faktu, ze możesz mieć liniowe jako urządzenie komunikacyjne. Ustaw mikrofon wewnętrzny jako domyślne urządzenie i domyślne uządzenie komunikacyjne, może pomoże.
14.35. Spróbuj ponownie.
Niedziela, 19 kwietnia. Aby odblokować, naciśnij początek.
Strona 23. Regulacja.
Aby zmienić wartość, przeciągnij jednym palcem w górę lub w dół.
No ale nagrało Cię bardzo dobrze, także tutaj nie ma problemu, nawet powiem Ci, że pamiętam Twoje poprzednie nagrania, chyba ponad zeszłego roku jak nie więcej i tam miałeś tak, że jak nie mówiłeś to Ci się mikrofon wyciszał, tak tutaj na razie Ci się mikrofon nie wyciszał.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
This site uses cookies to enhance your experience.