Testowe forum mieszane

Test testowy

Started by monstricek 286 posts last post 5 days ago Page 3 of 15

Hm, nic to nie zmienło. Chyba odpalę winę s trybem debugującym i przynajmniej będę tym razem wiedział, o chce zrobić, a czego zrobić nie może.

#42 1 like

Transcription

A to jest test nagrywania się na forum mieszanym z mobilki.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Ee tam, nic się nie dowiedziałem.
0064:fixme:qcap:PPB_Load FIXME: implement opening waveIn device 0
0064:fixme:qcap:audio_record_get_pin iface 0x472cce0, index 0, stub!

#44 1 like

To jest natomiast test pisania z mobilki.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Transcription

Thank you.

Po przełączeniu urządzenia jest tak samo.

@Markus Nie do końca. Wcześniej była absolutna cisza, teraz jest szum ze sprzężeniem. Także... Mamy postęp...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Ale to nie jest ten mikrofon, którego używam. Jest to gniazdo mikrofonu zewnętrznego i line in, a wbudowanego mikrofonu nie mogę wybrać. Cały czas mi się ustawia na tym drugim urządzeniu. Wbudowany mikrofon jest na dole listy, ale on mi się nie zaznacza.

#49 1 like

Transcription

No to więc ja nagram też, żeby nie było, że się wyłamuję z testów. I'm the master, because wszystko mi działa od pierwszej bety. Także wiem, że jest cicho, ale to dla ulepszenia takie pierdoły robią z tym mikrofonem, że w ogóle go psują. A jeszcze tego nie wyłączyłam. Także pozdrawiam wszystkich w to sobotnie popołudnie.

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Transcription

Thank you.

Test po zainstalowaniu nowej bety, i nadal się ustawia na to za przeproszeniem cholerne gniazdo do wpięcia mikrofonu zamiast na mikrofon laptopowy, który jest na dole listy ostatnich urządzeń.

Kolejna nowa beta i kolejny test.

Transcription

Thank you.

I znowu nie to urządzenie się ustawia.

Transcription

No więc i ja nagrywam wpis testowy, więc witam Was bardzo serdecznie. Po raz pierwszy spotykam się z takim forum, więc testujemy. Zaraz dodamy tutaj wpis tekstowy, więc nie wiem czy to forum zostanie, czy ten wątek zostanie, czy nie. Generalnie fajnie to wygląda, bo z jednej strony tutaj ktoś coś może pokazać, jak komuś coś, nie wiem, się stanie nagle z, że tak powiem, z możliwością nagrywania wątków głosowych. Tak jak to jest w przypadku na przykład Markusa, to to może spokojnie pokazać i napisać. Także jeszcze raz test. To co, mili Państwo, w tle słyszycie, to jest oczywiście mój laptop, który postanowił, że w trakcie nagrywania tego wpisu głosowego będzie przyspieszał wiatraki do, no właśnie, maksimum. No akurat teraz te wiatraki lekko zwolniły, także tym miłym akcentem kończę ten wpis, bo jest już 1.26, dnia 19 kwietnia 2020. Także za chwilę jeszcze dodamy wpis tekstowy, oczywiście w ramach testów.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

test
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#57 1 like

Jak masz zapewne 2 mikrofony tak samo nazwane, to se po prostu ten 1 zmień bo może zły wybierasz we włąsciwościach sięnazwę zmienia
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Hm, jak wyłączę mikrofon, który odpowiada za gniazdo zewnętrzne, to wtedy działa. Ale ja tego gniazda używam do wpięcia czegoś w linie, więc nie chcę tego wyłączać. Tylko dlaczego ten cudowny windows 10 rozdziela mi to na 2 tak samo się nazywające urządzenia?

Transcription

Ja chyba też taką sytuację mam w HP-ku, że mam dwa razy jakby... Znaczy, że mam dwa mikrofony o tej samej nazwie, ale mogę się mylić, bo już tego dawno nie sprawdzałem, gdyż po prostu ja cały czas jedę na Olympusie. A tak z ciekawości, no bo nie wiem, może mi ktoś odpowiedzieć na jedno podstawowe tutaj nurtujące mnie pytanie? Otóż pytanie brzmi następująco. Czy to forum zostanie, czy to forum zostanie usunięte? I takie jeszcze drugie pytanie, czy to forum mieszane też można takie tworzyć na grupie przez siebie stworzonej, czy jak to wygląda? Będę wdzięczny za odpowiedź.

Żeby nie było. Sterowniki, które mam, nazywają się:
Urządzenie zgodne ze stardandem high definition audio.