Testowe forum mieszane

Test testowy

Started by monstricek 286 posts last post 6 days ago Page 7 of 15

Transcription

Jeszcze jeden test, bo ja mam ostatnio problemy ze sterownikami od Realteka, nie chcą działać tak jak powinny, ale ostatnio coś zauważyłem, że mi się głośność mikrofonu znowu zmieniła.

Transcription

Ty Łukaszu jesteś dobrze, tylko chodzi mi o to, że mi się samoistnie zmienia głośność mikrofonu. Od reinstalacji systemu wariują mi sterowniki Realtek'a. Nie mogę tego naprawić.

@Graco Troszkę przygłośno. Maleńki przester jest.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Transcription

O caos todo era coisa do Patessa.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A no w porządku w takim razie, nic się nie stało i nie ma problemu.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Dobra, kolejny test. Myślę, że teraz jest ok, bo to trochę by sterowałem bardziej, ale i tak nie wiem jak będzie, bo sterowniki od Realtek awariują i po prostu nie wiem, muszę chyba, niedługo zaniosę komputer od takiego naszego znajomego, który tam jeszcze czyści je od środka, to może on coś poradzi na to. No te wariacje.

Transcription

Nino Gracjanie, moim zdaniem Cię nawet dobrze słychać, także no nie ma problemu, moim zdaniem to tutaj jest bardziej kwestia chyba wyregulowania głośności, przynajmniej tak mi się wydaje, no bo teraz w tym ostatnim wpisie nie zauważyłem, żeby tam był jakiś przester, czy coś do przesteru podobne, także no moim zdaniem Cię dobrze słychać. Także no nie wiem, tak no bitnie, czemu tak uważasz, no ale no wiadomo, to raczej chyba tyle, mogę Wam tylko powiedzieć tyle, że jest ciepło na sam koniec wpisu. Mimo to, że mam... Mamy już po godzinie 19, dobra, miłe państwo, ja kończę jak na razie i no cóż, życzę Wam miłego, fajnego wieczorku, także tyle.

#128 1 like

Transcription

Ja Wam tak tylko chciałem przypomnieć, że to nie jest wątek do testów Waszych przesterowanych mikrofonów, tylko jest to wątek do tego, żeby sprawdzić czy działają wątki współdzielone, czy działają wątki, no te dwurodzajne, że tak się wyrażę, czy działają takie fora.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Thank you.

#130 1 like

Aha, na Windowsie też mi coś nie działa za bardzo.

Transcription

Chyba chciałeś na przykład powiedzieć, czy działa forum mieszane, tekstowo i głosowe, tak mi się wydaje. No to jak widać działa.

Zabawa kartą dźwiękową?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#133 1 like

Transcription

Dawno tu nie zaglądałem, a gdy wszedłem, pożałowałem, że kiedyś to stworzyłem. Ale z drugiej strony, przynajmniej się dowiedziałem parę faktów o buczeniu. Dobra, chociażby jakiś pożytek. A by the way, test.

Xdddd, szkoda że nie da się robić cytatów na głosówkach

a jak by te cytaty głosaowe by miały wyglądać?

Normalnie, jest cytat i przycisk by odtworzyć posta

a to trzeba by było zaproponować dawidowi.

#139 1 like

To jest test edytowania postów.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

No tak, nie ma edytuj wpis.