EE. Więc tak. Wiem, że to chyba rok temu Agata wyznaczyła mnie do napisania pewnego opowiadania, ale postaram się to zrobić do końca tygodnia, to jest do niedzieli poświątecznej, bo mnie wena zaczyna brać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Ooo, super! -- (pates): EE. Więc tak. Wiem, że to chyba rok temu Agata wyznaczyła mnie do napisania pewnego opowiadania, ale postaram się to zrobić do końca tygodnia, to jest do niedzieli poświątecznej, bo mnie wena zaczyna brać.
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Nominuję niniejszym Wiolinistkę do zaprezentowania wszystkich sprzętów domowych i kuchennych, jakie jej ułatwiają funkcjonowanie, a także do zrobienia obszerniejszej prezentacji Roomby i Viledy. :)
Julitko, no to mam już pierwszą kategorię na mojego bloga :D Będzie zrobione, będzie, ale dopiero jak dotrę do domu :)
-- (Julitka): Nominuję niniejszym Wiolinistkę do zaprezentowania wszystkich sprzętów domowych i kuchennych, jakie jej ułatwiają funkcjonowanie, a także do zrobienia obszerniejszej prezentacji Roomby i Viledy. :)
W sumie to nie nominacja, ale napiszę tutaj, bo parę osób, chyba z pięć prosiło mnie, żebym nagrała opowieść o misach śpiewających i prezentację ich brzmienia, więc oto jest u mnie na blogu, miłego słuchania:)