Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#741 Julitka
Hmmm...
No to może stwórzmy wątek z polem do realizacji takich właśnie wyzwań dla ludzi, którzy nie mają bloga? Najlepiej mieszany, jak już wejdzie ta funkcja?
-- (magmar):
Cieszę się, że rozumiesz.
Ja też aprobuję fakt, że nie każdemu może podobać się mój sposób myślenia.
W takim układzie odrzucam kosmetyczną nominację i w takiej formule nie przyjmuję ŻADNEJ INNEJ.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#742 Paulinux
Na razie mamy wątek Eltenowy mikroblog
#743 magmar Archived
Masz swoje racje.
A ja po prostu nie chcę zmieniać konwencji bloga, który nie jest tylko mój więc niestety będę musiała odmówić udziału w tej zabawie.
#744 Julitka
@Magmar No właśnie nie musisz, bo w wątku Eltenowy Mikroblog (gdzieś niżej) możesz to spokojnie zrealizować i bałaganu nie będzie dużego.
A szkoda, żebyś zrezygnowała.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#745 magmar Archived
Jest to jakiś pomysł.
#746 pates
Tak btw, co to jest micro blog
#747 Julitka
Mikroblog to... mały blog. :)
A idea wątku wyjaśniona jest w wątku.
#748 magmar Archived
Moje wiadomości zostały usunięte, ale piszę by było wiadomo, że Julitko nie przyjmuję żadnych Twoich nominacji, co więcej nie przyjmuję nominacji, które muszę wrzucać na bloga.
#749 iskierka1983 Archived
Magmar, ja przyjmuję Twoją nominację.
Nie zastrzegałam tego, żebyś podejmowała wyzwanie na blogu, bo jeśli to jest współdzielony blog, to by sprowadziło tylko dysharmonię.
#750 magmar Archived
BRAWO.
Dziękuję!
Uwielbiam interakcję z homo sapiens!
#751 misiek
Mówisz i będzie :D
-- (balteam):
@Misiek, pewnie Zuza zaśpiewa o lalce, jak ty o małym misiu :D
--
#752 Monia01
Magmar, serio? Od kilku wpisów powtarzasz, że nie przyjmujesz nominacji, które trzeba wrzucać na bloga, pomimo że wiesz, że na tym zasadniczo polega zabawa. Nie chcesz? W porządku, nie musisz, ale, proszę, pamiętaj, że masz do czynienia z homo sapiens (bo tak się składa, że to nie są tylko ci, którzy się z Tobą zgadzają) i naprawdę, wystarczy jak raz przytoczysz swój argument. Rozumiemy. Żadne podsumowujące wpisy nie są konieczne. Pamiętaj też o wątku, o którym wspominały Julitka i Paulina. :) On nie zaburzy Wam koncepcji bloga, a nam ułatwi odnalezienie Twoich zrealizowanych nominacji.
Co do nominacji Julitki to przyjmuję, ale że zrobiłam zakupy, to poczekam, aż przyjdą :)
🇺🇦 🇵🇱
#753 magmar Archived
Moniu, część konwersacji została usunięta dlatego chcę żeby choć jeden wpis w tym temacie pozostał tak by niektórzy zapamiętali.
#754 daszekmdn
Pozwolę się wtrącić.
Nigdzie wyraźnie nie zostało napisane, że nominacje muszą pojawiać się na blogach.
W czasach dużej aktywności tego wątku, wielu użytkowników umieszczało je właśnie tutaj, z uwagi na brak bloga czy innych powodów i nikomu to nie wadziło. Nawet gdzieś było napisane, że jeśli ktoś nie ma bloga może publikować je tutaj, więc znów robiona jest burza bez sensu.
#755 Agata.d
Witajcie! Będę chyba jedyną dziewczyną, która przyjmie nominację kosmetyczną od Julitki. wpisy na ten temat pojawią się niebawem na moimm blogu.
#756 Monia01
Hej, ja też przyjęłam. :D Ale zrealizuję ją... kiedyś :D
🇺🇦 🇵🇱
#757 Agata.d
ooo, fajnie wiedzieć, że sama nie jestem.
#758 skrzypenka
O matko, ale niespodzianka, zniknęłam, a wątek trwa, dobrze dobrze. :)
#759 Agata.d
No to nie znikaj, zajrzyj tu czasem, bo nadal się tu dzieje/.
#760 Agata.d
Nominacja od Paulinux dotycząca gadania o wszystkim i o niczym spełniona. Wybaczcie, że bez wzmianki, ale teraz już mi się nie uda wpisu odnaleść w tym gąszczu.