EltenLink

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Back to Integracja Eltenowiczów

#741 Julitka

Hmmm...
No to może stwórzmy wątek z polem do realizacji takich właśnie wyzwań dla ludzi, którzy nie mają bloga? Najlepiej mieszany, jak już wejdzie ta funkcja?
-- (magmar):
Cieszę się, że rozumiesz.
Ja też aprobuję fakt, że nie każdemu może podobać się mój sposób myślenia.
W takim układzie odrzucam kosmetyczną nominację i w takiej formule nie przyjmuję ŻADNEJ INNEJ.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-01-19 11:27

#742 Paulinux

Na razie mamy wątek Eltenowy mikroblog

Happy hacking
2021-01-19 11:29

#743 magmar Archived

Masz swoje racje.
A ja po prostu nie chcę zmieniać konwencji bloga, który nie jest tylko mój więc niestety będę musiała odmówić udziału w tej zabawie.

2021-01-19 11:32

#744 Julitka

@Magmar No właśnie nie musisz, bo w wątku Eltenowy Mikroblog (gdzieś niżej) możesz to spokojnie zrealizować i bałaganu nie będzie dużego.
A szkoda, żebyś zrezygnowała.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-01-19 11:35

#745 magmar Archived

Jest to jakiś pomysł.

2021-01-19 11:37

#746 pates

Tak btw, co to jest micro blog

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-01-19 11:52

#747 Julitka

Mikroblog to... mały blog. :)
A idea wątku wyjaśniona jest w wątku.

2021-01-19 12:10

#748 magmar Archived

Moje wiadomości zostały usunięte, ale piszę by było wiadomo, że Julitko nie przyjmuję żadnych Twoich nominacji, co więcej nie przyjmuję nominacji, które muszę wrzucać na bloga.

2021-01-19 14:47

#749 iskierka1983 Archived

Magmar, ja przyjmuję Twoją nominację.
Nie zastrzegałam tego, żebyś podejmowała wyzwanie na blogu, bo jeśli to jest współdzielony blog, to by sprowadziło tylko dysharmonię.

2021-01-19 16:04

#750 magmar Archived

BRAWO.
Dziękuję!
Uwielbiam interakcję z homo sapiens!

2021-01-19 16:12

#751 misiek

Mówisz i będzie :D
-- (balteam):
@Misiek, pewnie Zuza zaśpiewa o lalce, jak ty o małym misiu :D

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-01-19 16:55

#752 Monia01

Magmar, serio? Od kilku wpisów powtarzasz, że nie przyjmujesz nominacji, które trzeba wrzucać na bloga, pomimo że wiesz, że na tym zasadniczo polega zabawa. Nie chcesz? W porządku, nie musisz, ale, proszę, pamiętaj, że masz do czynienia z homo sapiens (bo tak się składa, że to nie są tylko ci, którzy się z Tobą zgadzają) i naprawdę, wystarczy jak raz przytoczysz swój argument. Rozumiemy. Żadne podsumowujące wpisy nie są konieczne. Pamiętaj też o wątku, o którym wspominały Julitka i Paulina. :) On nie zaburzy Wam koncepcji bloga, a nam ułatwi odnalezienie Twoich zrealizowanych nominacji.

Co do nominacji Julitki to przyjmuję, ale że zrobiłam zakupy, to poczekam, aż przyjdą :)

🇺🇦 🇵🇱
2021-01-19 18:55

#753 magmar Archived

Moniu, część konwersacji została usunięta dlatego chcę żeby choć jeden wpis w tym temacie pozostał tak by niektórzy zapamiętali.

2021-01-19 19:37

#754 daszekmdn

Pozwolę się wtrącić.
Nigdzie wyraźnie nie zostało napisane, że nominacje muszą pojawiać się na blogach.
W czasach dużej aktywności tego wątku, wielu użytkowników umieszczało je właśnie tutaj, z uwagi na brak bloga czy innych powodów i nikomu to nie wadziło. Nawet gdzieś było napisane, że jeśli ktoś nie ma bloga może publikować je tutaj, więc znów robiona jest burza bez sensu.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2021-01-20 19:41

#755 Agata.d

Witajcie! Będę chyba jedyną dziewczyną, która przyjmie nominację kosmetyczną od Julitki. wpisy na ten temat pojawią się niebawem na moimm blogu.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-01-30 12:40

#756 Monia01

Hej, ja też przyjęłam. :D Ale zrealizuję ją... kiedyś :D

🇺🇦 🇵🇱
2021-01-30 16:32

#757 Agata.d

ooo, fajnie wiedzieć, że sama nie jestem.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-01-31 10:59

#758 skrzypenka

O matko, ale niespodzianka, zniknęłam, a wątek trwa, dobrze dobrze. :)

Große Operndiva?
2021-02-01 20:30

#759 Agata.d

No to nie znikaj, zajrzyj tu czasem, bo nadal się tu dzieje/.

2021-02-03 08:31

#760 Agata.d

Nominacja od Paulinux dotycząca gadania o wszystkim i o niczym spełniona. Wybaczcie, że bez wzmianki, ale teraz już mi się nie uda wpisu odnaleść w tym gąszczu.

2021-02-16 09:41