Nominacja dot. oszczędzania pieniędzy też już tylko czeka na publikację. :)
EE. Więc tak. Wiem, że to chyba rok temu Agata wyznaczyła mnie do napisania pewnego opowiadania, ale postaram się to zrobić do końca tygodnia, to jest do niedzieli poświątecznej, bo mnie wena zaczyna brać.
Ooo, super!
-- (pates):
EE. Więc tak. Wiem, że to chyba rok temu Agata wyznaczyła mnie do napisania pewnego opowiadania, ale postaram się to zrobić do końca tygodnia, to jest do niedzieli poświątecznej, bo mnie wena zaczyna brać.
--
-- (pates):
--
Edytowano
Nominuję niniejszym Wiolinistkę do zaprezentowania wszystkich sprzętów domowych i kuchennych, jakie jej ułatwiają funkcjonowanie, a także do zrobienia obszerniejszej prezentacji Roomby i Viledy. :)
No jakto jak? po prostu nim sprzątając i nagrywając to jednocześnie.
-- (pates):
Jak tu robić prezentację mopa! O o.
--
-- (pates):
--
Skoro tutaj nawet można zrobić prezentację kota, to czemuby nie mopa? :)
-- (pates):
--
-- (pates):
--
2 likes
Pates, poto żeby wiezieć jak to sprząta zanim się kupi, po to samo poco prezentację telefonu :D
Julitko, no to mam już pierwszą kategorię na mojego bloga :D
Będzie zrobione, będzie, ale dopiero jak dotrę do domu :)
-- (Julitka):
Nominuję niniejszym Wiolinistkę do zaprezentowania wszystkich sprzętów domowych i kuchennych, jakie jej ułatwiają funkcjonowanie, a także do zrobienia obszerniejszej prezentacji Roomby i Viledy. :)
--
Będzie zrobione, będzie, ale dopiero jak dotrę do domu :)
-- (Julitka):
--
Niby tak, ale to na audio to wydaje się lekko dziwne wg mnie, ale jak coś to się nie czepiam.
Zrobię binauralnie, żeby było jak najbardziej realistyczne
1 likes
W sumie to nie nominacja, ale napiszę tutaj, bo parę osób, chyba z pięć prosiło mnie, żebym nagrała opowieść o misach śpiewających i prezentację ich brzmienia, więc oto jest u mnie na blogu, miłego słuchania:)
A kto komu zabroni? :D Miało to być na czas korony chyba, więc tym bardziej wypadało by teraz hehe.
-- (jamajka):
O właśnie, bawimy się w to jeszcze?
--