Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#761 Julitka
Nominacja dot. oszczędzania pieniędzy też już tylko czeka na publikację. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#762 pates
EE. Więc tak. Wiem, że to chyba rok temu Agata wyznaczyła mnie do napisania pewnego opowiadania, ale postaram się to zrobić do końca tygodnia, to jest do niedzieli poświątecznej, bo mnie wena zaczyna brać.
#763 Agata.d
Ooo, super!
-- (pates):
EE. Więc tak. Wiem, że to chyba rok temu Agata wyznaczyła mnie do napisania pewnego opowiadania, ale postaram się to zrobić do końca tygodnia, to jest do niedzieli poświątecznej, bo mnie wena zaczyna brać.
--
#764 pates
Nie zapomniałem. D
#765 Julitka
Nominuję niniejszym Wiolinistkę do zaprezentowania wszystkich sprzętów domowych i kuchennych, jakie jej ułatwiają funkcjonowanie, a także do zrobienia obszerniejszej prezentacji Roomby i Viledy. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#766 pates
Jak tu robić prezentację mopa! O o.
#767 Agata.d
No jakto jak? po prostu nim sprzątając i nagrywając to jednocześnie.
-- (pates):
--
#768 misiek
Skoro tutaj nawet można zrobić prezentację kota, to czemuby nie mopa? :)
-- (pates):
--
#769 pates
No ale po co to.
#770 Zuzler
Ktoś zrobił prezentację kota?
#771 Agata.d
A tak, bo można i może się komuś przyda,
-- (pates):
No ale po co to.
--
#772 balteam
Pates, poto żeby wiezieć jak to sprząta zanim się kupi, po to samo poco prezentację telefonu :D
#773 Wiolinistka
Julitko, no to mam już pierwszą kategorię na mojego bloga :D
Będzie zrobione, będzie, ale dopiero jak dotrę do domu :)
-- (Julitka):
Nominuję niniejszym Wiolinistkę do zaprezentowania wszystkich sprzętów domowych i kuchennych, jakie jej ułatwiają funkcjonowanie, a także do zrobienia obszerniejszej prezentacji Roomby i Viledy. :)
--
#774 pates
Niby tak, ale to na audio to wydaje się lekko dziwne wg mnie, ale jak coś to się nie czepiam.
#775 misiek
Tak Markus1234
-- (Zuzler):
Ktoś zrobił prezentację kota?
--
#776 Wiolinistka
Zrobię binauralnie, żeby było jak najbardziej realistyczne
#777 Wiolinistka
W sumie to nie nominacja, ale napiszę tutaj, bo parę osób, chyba z pięć prosiło mnie, żebym nagrała opowieść o misach śpiewających i prezentację ich brzmienia, więc oto jest u mnie na blogu, miłego słuchania:)
#778 jamajka
O właśnie, bawimy się w to jeszcze?
#779 balteam
A kto komu zabroni? :D Miało to być na czas korony chyba, więc tym bardziej wypadało by teraz hehe.
-- (jamajka):
O właśnie, bawimy się w to jeszcze?
--
#780 magmar
Nie ma precyzyjnej informacji czy nominacje umieszczamy na blogu czy tu również można.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"