Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Back to Integracja Eltenowiczów#381 Julitka
Nominuję kogokolwiek, kto napisze wpis o tematyce optymistycznej na blogu.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#382 dariusz.1991 Archived
Mogę coś napisać o moim optymistycznym nastawieniu mimo pandemii. Tylko, że nie mam swojego bloga.
#383 balteam
To wklej tutaj, albo załącznik dodaj.
#384 Paulinux
Albo załóż :D
#385 dariusz.1991 Archived
Julitko, wstawiam wpis tutaj, ponieważ nie posiadam swojego bloga.
Miłość w czasach Pandemii
Galerie zamknięte, filharmonie i inne miejsca związane z kulturą muzyczną nieczynne do odwołania. Czy taka sytuacja musi być beznadziejna? Otuż nie! Od sierpnia mieszkam z dziewczyną (od wtorku narzeczoną). Oboje mamy sporo pracy. Mimo ogromnej miłości chwilami brakuje czasu na wspólne uważne posłuchanie muzyki. Pisząc o muzyce mam na myśli powiedzmy 90 minutowy recital pianistyczny, a nie jedną piosenkę:). Od marca mamy więcej czasu dla siebie. OCzywiście, nadal oboje pracujemy, ale mniej wychodzimy z domu i mamy sporo radości z wielu nawet błachych przyjemności. We wtorek się oświadczyłem. To jeden z najwspanialszych dni w moim życiu. Co ja poradzę na to, że tą pandemię będę wspominał mega optymistycznie? Muszę jednak dodać łyżkę dziekciu do tej beczki miodu. Sporo przytyłem. Nie chce mi się ćwiczyć w zamkniętym pomieszczeniu. Kiedyś pływałem prawie codziennie. Teraz, skoro nie mogę swobodnie wychodzić na zewnątrz (godzinny spacer z psem to za mało) jem to co chcę, i kiedy chcę.
Pandemia koronawirusa nie powinna się zdarzyć, ale skoro już jest, trzeba szukać jej pozytywnych stron:).
#386 daszekmdn
No, ja napisałem wczoraj, o drukarce :D jakby wyprzedziłem wyzwanie?
#387 DJGraco
Nominuję Klaudiusza do zrobienia słuchowiska na temat Mause. To poleciałem...
#388 titomaton
Ok, przyjęte, na jakąś niedzielę czy poniedziałek będzie
#389 patrykkubaszczyk Archived
--Cytat (DJGraco):
Nominuję Klaudiusza do zrobienia słuchowiska na temat Mause. To poleciałem...
--Koniec cytatu
O nieeee!
ty dziadzieeee!
#390 pates
Znowu to masue?
#391 zywek
@julitka spróbowałem się postarać spróbować coś popełnić, nie wiem, jak to wyszło.
#392 dariusz.1991 Archived
Szkoda, że nie o firmie mouse.
#393 markus1234
Nominacja dla kogoś, kto ma urządzenie plextalk linio. W jaki sposób w plextalku ustawić daisy online, bo nie umiem tego ustawić. Konto DZDN mam.
#394 DJGraco
A to takie rzeczy na forum a nie na bloga Markus.
#395 markus1234
Ale przecież to jest wątek do nominacji, więc ja taką nominację daję, żeby ktoś, kto ma plextalka linio, zaprezentował mi, jak ustawić to daisy online, tak jak ty mi pokazałeś jak piszesz na iPhonie.
#396 daszekmdn
Ja mam Plextalka ale nie wiem nawet dokładnie jak to daisy online działa xD
#397 markus1234
Ja też nie wiem, jak to działa, dlatego daję nominację. Wiem, że plextalk linio obsługuje daisy online, i to tyle, co wiem.
#398 adelcia
hejwam,
mam prozbe.
niech ktos kto sie na tym zna, napisze albo nagra cos o tym, dla czego jak sie uczymy jezyka opcego lepiej jest miec w naszym slowniczku pierwsze slowo opcojezyczne i drugie nasze, albo dla czego lepiej jest odwrotnie?
jestem bardzo cieekawa.
#399 strowbery
może ja spróbuję ale pewna nie jestem
#400 adelcia
jak sie czujes ze jestes w temacie to czemu nie?