Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 14 / 55 Next

pates

#261 ·

A to nie mieliśmy na pm tego robić? Xdd
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

zywek

#262 ·

DLa mnie tez w sumie możecie z jedną rzecz znaleźć.

pates

#263 ·

Ja też czas mam, wszak wolne

denis333

#264 ·

@żywek. Nagraj jakiegoś rapsa o białej kiełbasie.

patrykkubaszczyk

#265 ·

Monstricku,, nominuje cie do przetłumaczenia dowolnej Rosyjskiej piosenki na Polski.

pates

#266 ·

DJGraco, nominuję cię do napisania recenzji teksuna, którego posiadasz.

Mimi

#267 ·

Melduję, że wypełniłam obie nominacje - wokalną od Patryka oraz interpretacyjno-lektorską od Dawida.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

zywek

#268 ·

Nie mam mikrofonu teraz, ale postaram się zapamiętać.

skrzypenka

#269 ·

Jak powstały skrzypce, nominacja od Bartka zrobiona, opowiadanie o Voldemorcie, nominacja od Kat, napisane, zapraszam.
Große Operndiva?

djsenter

#270 ·

Nominowałem Paulinuxa do kilku fajnych żeczy.
Mianowicie, do improwizacji Jazzowej, i do napisania nazwy wybranych użytkowników, potem przypisaniu im cechy zaczynającej się na pierszą litere ich imienia jeżeli tak mogę się wyrazić. Ciekawe co z tego wyjdzie~~!
Senter San

Bartek1

#271 ·

A ile czasu ta gra jescze potrwa? bo nie wiem czy mogę jeszcze nominować czy już nie?
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

djsenter

#272 ·

Możeż, pewnie skończy się wtedy, kiedy kwarantanna się skończy, a fajnie by było gdyby się nigdy nie kończyła.
Senter San

Bartek1

#273 ·

No tak, bo to fajna gra.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

Bartek1

#275 ·

O to fajnie.

pates

#276 ·

Po co kończyć.

patrykkubaszczyk

#277 ·

Nominuje cie, Patesie do napisania łatfiejszej wer. crystal repaired, bez puzzli.

Bartek1

#278 ·

To ja nominuje rafałko112 żeby zagrał coś na flecie.

markus1234

#279 ·

A ja nominuję urzytkownika DJ Graco żeby pokazał jak pisze na iPhonie.

Mimi

#280 ·

Gra może trwać dopóki chętni będą do nominowania i bycia nominowanymi. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
Poprzednia 14 / 55 Next