A to nie mieliśmy na pm tego robić? Xdd
Monstricku,, nominuje cie do przetłumaczenia dowolnej Rosyjskiej piosenki na Polski.
Melduję, że wypełniłam obie nominacje - wokalną od Patryka oraz interpretacyjno-lektorską od Dawida.
Jak powstały skrzypce, nominacja od Bartka zrobiona, opowiadanie o Voldemorcie, nominacja od Kat, napisane, zapraszam.
Nominowałem Paulinuxa do kilku fajnych żeczy.
Mianowicie, do improwizacji Jazzowej, i do napisania nazwy wybranych użytkowników, potem przypisaniu im cechy zaczynającej się na pierszą litere ich imienia jeżeli tak mogę się wyrazić. Ciekawe co z tego wyjdzie~~!
Mianowicie, do improwizacji Jazzowej, i do napisania nazwy wybranych użytkowników, potem przypisaniu im cechy zaczynającej się na pierszą litere ich imienia jeżeli tak mogę się wyrazić. Ciekawe co z tego wyjdzie~~!
A ile czasu ta gra jescze potrwa? bo nie wiem czy mogę jeszcze nominować czy już nie?
Możeż, pewnie skończy się wtedy, kiedy kwarantanna się skończy, a fajnie by było gdyby się nigdy nie kończyła.
Gra bendzie zafsze!
Nominuje cie, Patesie do napisania łatfiejszej wer. crystal repaired, bez puzzli.
A ja nominuję urzytkownika DJ Graco żeby pokazał jak pisze na iPhonie.