Sposoby na parówki
Back to W kuchni#41 damianzegarek
A co do parówek z serem to i w mikrofali można to zrobić. Ja w ogóle często takie termiczne eksperymenty robię z żółtym serem i mnie smakuje, i wiem, że nie tylko ja tak robię.
#42 djdenismusic
Ja ostatnio ubóstwiamparóweczki z szynki od tarczyńskiego. po 20 min w temperaturzxe ok 180 stopni rią robotę <3
#43 misiek
Damian to chyba jednak mówimy o innych parówkach, albo trafiłeś na jakieś felerne.
#44 damianzegarek
Mówię o tych takich kilogramowych i to one są takie bezsmakowe moim zdaniem wostatnim czasie.
#45 tomecki
Parówki z szynki z Sokołowa. U nas w spożywczym są na wagę, a tak w ogóle pakowane chyba po 20 sztuk, może 15 w takich szczelnych foliowych workach, ale nie próżniowo tylko tak zwyczajnie i nie są żadną folią owinięte. Doobre to.
#46 mucha
myślę, że damianoi chodzi o krainę wendlin
#47 misiek
Tak czy tak jest tego kilka rodzaji. Może inne są faktycznie niedobre, nie wiem.
#48 damianzegarek
Nie wiem szczerze mówiąc, bo jak biorę to jest napisane parówki drobiowe i tyle np.
#49 damianzegarek
Oooo, takie to bym brał bez względu na cenę, bo są po prostu meegaa pyszne
-- (tomecki):
Parówki z szynki z Sokołowa. U nas w spożywczym są na wagę, a tak w ogóle pakowane chyba po 20 sztuk, może 15 w takich szczelnych foliowych workach, ale nie próżniowo tylko tak zwyczajnie i nie są żadną folią owinięte. Doobre to.
--
#50 misiek
Damian, wędzone drobiowe z kurcząt. Parówki z szynki są mega twarde i to nie dla mnie.
#51 damianzegarek
No kurczę Misiek to ja chyba jednak odpuszczam na rzecz Sokolików czy tam innych Berlinek.
#52 misiek
Do Berlinek to akurat nic i nikt mnie nie przekona.
#53 pates
Berlinki są spoko, polecam z grilla. Tak.
#54 damianzegarek
Noo, ja uwielbiam te z serem w środku. Dla mnie to jest naprawdę mistrzostwo świata. Szkoda tylko, że zawsze tych serowych jest tak mało w paczce :(
#55 djsenter
Parówki z szynki od Tarczyńskiego mają najlepszy skład z Biedronkowyk parówek i są przepyszne.
#56 mustafa
Obczaj sobie parówki z doliny dobra, podobno są w biedronce. Tylko żebyś się nie pomylił z kiełbaskami, bo mają też kiełbaski długie i cienkie jak parówki, ale prawdziwe parówki też są.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.