Poprzednia
3 / 3
A co do parówek z serem to i w mikrofali można to zrobić. Ja w ogóle często takie termiczne eksperymenty robię z żółtym serem i mnie smakuje, i wiem, że nie tylko ja tak robię.
Ja ostatnio ubóstwiamparóweczki z szynki od tarczyńskiego. po 20 min w temperaturzxe ok 180 stopni rią robotę <3
Mówię o tych takich kilogramowych i to one są takie bezsmakowe moim zdaniem wostatnim czasie.
1 likes
Parówki z szynki z Sokołowa. U nas w spożywczym są na wagę, a tak w ogóle pakowane chyba po 20 sztuk, może 15 w takich szczelnych foliowych workach, ale nie próżniowo tylko tak zwyczajnie i nie są żadną folią owinięte. Doobre to.
Nie wiem szczerze mówiąc, bo jak biorę to jest napisane parówki drobiowe i tyle np.
Oooo, takie to bym brał bez względu na cenę, bo są po prostu meegaa pyszne
-- (tomecki):
Parówki z szynki z Sokołowa. U nas w spożywczym są na wagę, a tak w ogóle pakowane chyba po 20 sztuk, może 15 w takich szczelnych foliowych workach, ale nie próżniowo tylko tak zwyczajnie i nie są żadną folią owinięte. Doobre to.
--
-- (tomecki):
--
No kurczę Misiek to ja chyba jednak odpuszczam na rzecz Sokolików czy tam innych Berlinek.
Noo, ja uwielbiam te z serem w środku. Dla mnie to jest naprawdę mistrzostwo świata. Szkoda tylko, że zawsze tych serowych jest tak mało w paczce :(
Parówki z szynki od Tarczyńskiego mają najlepszy skład z Biedronkowyk parówek i są przepyszne.
Poprzednia
3 / 3