Undead assault powrócił!
Back to Archiwalne#21 djsenter
Ciekawe kiedy ten tryb fabularny, to by było coś. Jak narazie, to jedynie irytuje mnie fakt, że kiedy próbuje się dołączyć do gry prywatnej to sie totalnie zawiesza.
#22 balteam
Szkoda, że każdy serwer ma oddzielne rankingi.
No i że jak chcę wbijać już wysokie rundy to muszę tracić czas na powolne człapanie przez te poprzednie.
#23 patrykkubaszczyk Archived
A już jest to international?
#24 djsenter
Jest, przed wczesna wersja;xdd
Jak wejdziesz na strone to otwórz menu, i downloads i portable version czy coś takiego
#25 patrykkubaszczyk Archived
Jaką stronę?
#26 djsenter
undead-assault.com
#27 patrykkubaszczyk Archived
Prubujemy.
#28 patrykkubaszczyk Archived
Undead assault(brak odpowiedzi)
#29 patrykkubaszczyk Archived
Dobra, jakoś działa.
Nawed nawed.
Kto chętny, niech joinuje.
#30 djsenter
Wieczorkiem bardziej pewnie, i nie przejmuj sie brakiem odpowiedzi, to normalne. No i ostatnie, united states server
#31 patrykkubaszczyk Archived
Właśnie tam mam konto.
#32 exterminator
jak się te pudełka otwiera?
#33 djsenter
jak masz punkty, idziesz w miejsce gdzie jest pudło, i enter, wtedy na 0 10 naprzykład i zgarniasz.
Tylko jak masz śmiech przy otworzeniu pudła to znaczy, że znika
#34 exterminator
dzięki, ta gra jest poprostu super
#35 denis333
Albo mi się zdaje, ale dźwięki w starym undeadzie były cokolwiek lepsze. Zwłaszcza te zombiaki jakieś takie nie mrawe.
#36 longshoot
eleganckie zombiaki dużo różnych jest. grajcie na Us server
#37 djsenter
Lepsze właśnie, bardziej realistyczne, a wtedy to jakieś bardziej mutanty to były
#38 exterminator
zmutowane zombi może?
#39 denis333
Ee. Tamte właśnie bardziej przypominały te z call of duty. Zresztą posłuchajcie sobie game playa z oryginału, na którym ta gra bazuje i sami sobie porównajcie co jest w tym przypadku jajkiem, a co kurą.
#40 mojsior
ja też wolałem te starsze ale może do manuela się przyczepili za przywłaszczenie sobie dźwięków, o ile wiem te dźwięki są teraz chyba z nowszych edycji ale na ile to jest prawto nie wiem.
Tamte dźwięki bardziej przypominały człowieka który się tak drze niż jakieś kreatury