Ciekawe kiedy ten tryb fabularny, to by było coś. Jak narazie, to jedynie irytuje mnie fakt, że kiedy próbuje się dołączyć do gry prywatnej to sie totalnie zawiesza.
Szkoda, że każdy serwer ma oddzielne rankingi.
No i że jak chcę wbijać już wysokie rundy to muszę tracić czas na powolne człapanie przez te poprzednie.
No i że jak chcę wbijać już wysokie rundy to muszę tracić czas na powolne człapanie przez te poprzednie.
A już jest to international?
Jest, przed wczesna wersja;xdd
Jak wejdziesz na strone to otwórz menu, i downloads i portable version czy coś takiego
Jak wejdziesz na strone to otwórz menu, i downloads i portable version czy coś takiego
Jaką stronę?
Prubujemy.
Undead assault(brak odpowiedzi)
Dobra, jakoś działa.
Nawed nawed.
Kto chętny, niech joinuje.
Nawed nawed.
Kto chętny, niech joinuje.
Wieczorkiem bardziej pewnie, i nie przejmuj sie brakiem odpowiedzi, to normalne. No i ostatnie, united states server
Właśnie tam mam konto.
jak się te pudełka otwiera?
jak masz punkty, idziesz w miejsce gdzie jest pudło, i enter, wtedy na 0 10 naprzykład i zgarniasz.
Tylko jak masz śmiech przy otworzeniu pudła to znaczy, że znika
Tylko jak masz śmiech przy otworzeniu pudła to znaczy, że znika
dzięki, ta gra jest poprostu super
Albo mi się zdaje, ale dźwięki w starym undeadzie były cokolwiek lepsze. Zwłaszcza te zombiaki jakieś takie nie mrawe.
zmutowane zombi może?
Ee. Tamte właśnie bardziej przypominały te z call of duty. Zresztą posłuchajcie sobie game playa z oryginału, na którym ta gra bazuje i sami sobie porównajcie co jest w tym przypadku jajkiem, a co kurą.