Archiwalne

Undead assault powrócił!

Started by mojsior 113 posts last post 1 year ago Closed Page 2 of 6

Ciekawe kiedy ten tryb fabularny, to by było coś. Jak narazie, to jedynie irytuje mnie fakt, że kiedy próbuje się dołączyć do gry prywatnej to sie totalnie zawiesza.
Senter San

Szkoda, że każdy serwer ma oddzielne rankingi.
No i że jak chcę wbijać już wysokie rundy to muszę tracić czas na powolne człapanie przez te poprzednie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#23 Archived

Banned

A już jest to international?

Jest, przed wczesna wersja;xdd
Jak wejdziesz na strone to otwórz menu, i downloads i portable version czy coś takiego
Senter San

undead-assault.com
Senter San

#28 Archived

Banned

Undead assault(brak odpowiedzi)

#29 Archived

Banned

Dobra, jakoś działa.
Nawed nawed.
Kto chętny, niech joinuje.

Wieczorkiem bardziej pewnie, i nie przejmuj sie brakiem odpowiedzi, to normalne. No i ostatnie, united states server
Senter San

#31 Archived

Banned

Właśnie tam mam konto.

jak się te pudełka otwiera?
Time to exterminate.

jak masz punkty, idziesz w miejsce gdzie jest pudło, i enter, wtedy na 0 10 naprzykład i zgarniasz.
Tylko jak masz śmiech przy otworzeniu pudła to znaczy, że znika
Senter San

dzięki, ta gra jest poprostu super
Time to exterminate.

Albo mi się zdaje, ale dźwięki w starym undeadzie były cokolwiek lepsze. Zwłaszcza te zombiaki jakieś takie nie mrawe.

eleganckie zombiaki dużo różnych jest. grajcie na Us server

Lepsze właśnie, bardziej realistyczne, a wtedy to jakieś bardziej mutanty to były
Senter San

zmutowane zombi może?
Time to exterminate.

Ee. Tamte właśnie bardziej przypominały te z call of duty. Zresztą posłuchajcie sobie game playa z oryginału, na którym ta gra bazuje i sami sobie porównajcie co jest w tym przypadku jajkiem, a co kurą.

ja też wolałem te starsze ale może do manuela się przyczepili za przywłaszczenie sobie dźwięków, o ile wiem te dźwięki są teraz chyba z nowszych edycji ale na ile to jest prawto nie wiem.
Tamte dźwięki bardziej przypominały człowieka który się tak drze niż jakieś kreatury