Ciekawe kiedy ten tryb fabularny, to by było coś. Jak narazie, to jedynie irytuje mnie fakt, że kiedy próbuje się dołączyć do gry prywatnej to sie totalnie zawiesza.
Szkoda, że każdy serwer ma oddzielne rankingi. No i że jak chcę wbijać już wysokie rundy to muszę tracić czas na powolne człapanie przez te poprzednie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
jak masz punkty, idziesz w miejsce gdzie jest pudło, i enter, wtedy na 0 10 naprzykład i zgarniasz. Tylko jak masz śmiech przy otworzeniu pudła to znaczy, że znika
Ee. Tamte właśnie bardziej przypominały te z call of duty. Zresztą posłuchajcie sobie game playa z oryginału, na którym ta gra bazuje i sami sobie porównajcie co jest w tym przypadku jajkiem, a co kurą.
ja też wolałem te starsze ale może do manuela się przyczepili za przywłaszczenie sobie dźwięków, o ile wiem te dźwięki są teraz chyba z nowszych edycji ale na ile to jest prawto nie wiem. Tamte dźwięki bardziej przypominały człowieka który się tak drze niż jakieś kreatury