A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#581 pates
@Krystian nie da się go zabić
#582 Zuza
Hej. Ktoś pamięta przez jakie mauzoleum możnabyło się dostać do katakumb?
klienta.
#583 AXM04
w każdym chyba było przejście, z tego co pamiętam
#584 pates
No nie, w Linarrio nie ma, bo jest zawalone gruzem.
#585 Kosa12
Z mauzoleum Linario możesz się dostać tylko od strony katakumb.
Jeśli chodzi o inne mauzolea to możesz z nich wejść do katakumb.
#586 martinus
Pamięta ktoś z grających jeszcze w aHC jak znaleźć stony crack encampment?
#587 Kosa12
To możesz znaleść w tunelach goblinów.
#588 martinus
No właśnie tam jestem, i doszedłem do great bridge.
#589 martinus
Ale z tego co kojarzę to ten ostatni obóz jest najtrudniej znaleźć. Bo trzeba od wielkiego mostu odbić. Nie pamiętam jednak w którą stronę aby dostać się do stony crack
#590 exterminator
dzień dobry mam pytanie. gdzie znaleźć trzeci zdradziecki list? 1 znalazłem w pałacu króla goblinów, drugi w namiocie we wiosce roggarra, a gdzie może być trzeci?
#591 Kosa12
Musisz go znaleść w drugim obozie.
#592 exterminator
Dobra, mam.
#593 Aoi
Witam znalazłem czarny klejnot z simeonem. Dokąd mam go dostarczyć?
Ugota od banitów?
Pozdrawiam
#594 AndyElusive
Od tego co wziołeś misje czyli do ukrytej wioski w lesie jednym słowem do kumpla Simeona tego pasera Festusa czy jakoś tak.
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#595 Zuza
Wybaczcie, że się pytam, ale zawsze mam problem z namierzeniem gabinetu lorda. Gubie się tam. Czy to ze mną jest coś nie tak?
klienta.
#596 Zuza
dobra, nieaktualne. Znalazłam
klienta.
#597 fantasma467
Ja też tam zawsze błądzę, ale teraz sobie zaznaczyłam.
#598 Zuza
Czyli nie tylko ja tak mam :D jak znalazłam to też zaznaczyłam oczywiście. Teraz szukam tych kwiatów
klienta.
#599 Zuza
Cześć.
Wiem, że to pytanie pada już któryś raz z rzędu, ale szlak mnie trafia przy kamieniach runicznych. Jak się do nich Dostać? PS. jak znowu dostanę odpowiedź od tej samej osoby że w trzech mauzoleach to nie wiem co zrobie, bo to nie pomaga panie Martinus
klienta.
#600 Snajper22
Hej, dopiero na dobre zaczełam grać w tą gre. Mam pytanko a propo beaconów, czy można ustawiać beacony wewnątsz budynków, czy to tylko działa na zewnątrz?
I drugie pytanie, czy jest jakiś skrót aby znajdować jakieś kontenery, skszynki, śmietniki,w prosty sposób, i aby się do nich kierować?
Cormac McCarthy, "Droga"