Ale z tego co kojarzę to ten ostatni obóz jest najtrudniej znaleźć. Bo trzeba od wielkiego mostu odbić. Nie pamiętam jednak w którą stronę aby dostać się do stony crack
dzień dobry mam pytanie. gdzie znaleźć trzeci zdradziecki list? 1 znalazłem w pałacu króla goblinów, drugi w namiocie we wiosce roggarra, a gdzie może być trzeci?
Od tego co wziołeś misje czyli do ukrytej wioski w lesie jednym słowem do kumpla Simeona tego pasera Festusa czy jakoś tak.
Sygnatura: " Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
Cześć. Wiem, że to pytanie pada już któryś raz z rzędu, ale szlak mnie trafia przy kamieniach runicznych. Jak się do nich Dostać? PS. jak znowu dostanę odpowiedź od tej samej osoby że w trzech mauzoleach to nie wiem co zrobie, bo to nie pomaga panie Martinus
Hej, dopiero na dobre zaczełam grać w tą gre. Mam pytanko a propo beaconów, czy można ustawiać beacony wewnątsz budynków, czy to tylko działa na zewnątrz? I drugie pytanie, czy jest jakiś skrót aby znajdować jakieś kontenery, skszynki, śmietniki,w prosty sposób, i aby się do nich kierować?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"