EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam

#601 matius

Beacony działają wszędzie, nawet w budynkach.
Co do śmietników, itp, to nie wiem, chyba nie.
-- (Snajper22):
Hej, dopiero na dobre zaczełam grać w tą gre. Mam pytanko a propo beaconów, czy można ustawiać beacony wewnątsz budynków, czy to tylko działa na zewnątrz?
I drugie pytanie, czy jest jakiś skrót aby znajdować jakieś kontenery, skszynki, śmietniki,w prosty sposób, i aby się do nich kierować?

--

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-11-11 13:49

#602 AXM04

Jeśli mnie pamięć nie myli ctrl+a/d przenosi po interaktywnych celach.
-- (Snajper22):
Hej, dopiero na dobre zaczełam grać w tą gre. Mam pytanko a propo beaconów, czy można ustawiać beacony wewnątsz budynków, czy to tylko działa na zewnątrz?
I drugie pytanie, czy jest jakiś skrót aby znajdować jakieś kontenery, skszynki, śmietniki,w prosty sposób, i aby się do nich kierować?

--

"Dies irae, dies illa,..."
2023-11-11 17:11

#603 AndyElusive

Co do poszukiwań przydaje się także wcisnąć poprostu literke i. Wtedy wypowie znajdujące się w pobliżu skrzynie, szkielety i inne przedmioty które można zebrać lub otworzyć. Zasięg tego jest na danej lokacji dokond sięga wzrok postaci jakieś 30 jednostek tak mniej więcej. Jeśli znajdujemy się w pomieszczeniach lub innych ograniczonych lokacjach to Ctrl + A lub D powinno wystarczyć w zupełności.
Pozdro i przepraszam ponownie:)

Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
Edited 2023-11-11 17:30

#604 matius

A, tak, zapomniałem o tym ctrl a, albo ctrl d. I klawisz i. :)
-- (AndyElusive):
Przepraszam za pusty wpis właśnie miałem podać klawiszologie a tu zawieche złapałem, wpis się skasował i poszedł na pusto:( Także proszę o usunięcie. Co do poszukiwań przydaje się także wcisnąć poprostu literke i. Wtedy wypowie znajdujące się w pobliżu skrzynie, szkielety i inne przedmioty które można zebrać lub otworzyć. Zasięg tego jest na danej lokacji dokond sięga wzrok postaci jakieś 30 jednostek tak mniej więcej. Jeśli znajdujemy się w pomieszczeniach lub innych ograniczonych lokacjach to Ctrl + A lub D powinno wystarczyć w zupełności.
Pozdro i przepraszam ponownie:)

--

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-11-11 20:20

#605 Snajper22

Hejo Może ktoś udzielić jakiś wskazówek, jak ogarnąć zaznaczanie tych wilczych nor, czy coś? Udało mi się zaznaczyć jedną, może dwie, a aktualnie stoje w lesie, słyszę wylki prawie na środku, bardzo blisko, ale nie mogę nic zaznaczyć.

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2023-11-13 12:17

#606 matius

Może musisz jakoś obejść coś, aby tam wejś i je oznaczyć?Sprubuj je poopchodzić, a znajdziesz do nich wejscie.

2023-11-13 13:47

#607 Snajper22

Oki, narazie się z tym questem to poddałam. Mam inną sprawę, koń zgubiony w lesie, jest w tym samym miejscu, czy to jest losowe? Jak w tym samym, to mogę prosić o jakieś wskazówki, jak go znaleść?

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2023-11-14 14:03

#608 matius

Koń w lesie jest w ruinach na zachodzie. Trzeba zmienić mapę.

2023-11-14 14:09

#609 matius

Zerknij na mój kanał. serię całą zrobiłem z tej gry. Kanał Jabłecznik. Jak wpiszesz nazwę kanału i grę, to ci wyskoczy.

2023-11-14 14:10

#610 Snajper22

Oki, zobaczę.

Cormac McCarthy, "Droga"
2023-11-14 14:44

#611 tomecki

Swoją drogą, jest gdzieś jakaś lista ukrytych różności?

2023-11-14 15:29

#612 matius

Może ktoś zrobił poradnik, w którym wypisał takie rzeczy. Ja jednak o nim nie słyszałem.

2023-11-14 21:24