A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#601 matius
Beacony działają wszędzie, nawet w budynkach.
Co do śmietników, itp, to nie wiem, chyba nie.
-- (Snajper22):
Hej, dopiero na dobre zaczełam grać w tą gre. Mam pytanko a propo beaconów, czy można ustawiać beacony wewnątsz budynków, czy to tylko działa na zewnątrz?
I drugie pytanie, czy jest jakiś skrót aby znajdować jakieś kontenery, skszynki, śmietniki,w prosty sposób, i aby się do nich kierować?
--
#602 AXM04
Jeśli mnie pamięć nie myli ctrl+a/d przenosi po interaktywnych celach.
-- (Snajper22):
Hej, dopiero na dobre zaczełam grać w tą gre. Mam pytanko a propo beaconów, czy można ustawiać beacony wewnątsz budynków, czy to tylko działa na zewnątrz?
I drugie pytanie, czy jest jakiś skrót aby znajdować jakieś kontenery, skszynki, śmietniki,w prosty sposób, i aby się do nich kierować?
--
#603 AndyElusive
Co do poszukiwań przydaje się także wcisnąć poprostu literke i. Wtedy wypowie znajdujące się w pobliżu skrzynie, szkielety i inne przedmioty które można zebrać lub otworzyć. Zasięg tego jest na danej lokacji dokond sięga wzrok postaci jakieś 30 jednostek tak mniej więcej. Jeśli znajdujemy się w pomieszczeniach lub innych ograniczonych lokacjach to Ctrl + A lub D powinno wystarczyć w zupełności.
Pozdro i przepraszam ponownie:)
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#604 matius
A, tak, zapomniałem o tym ctrl a, albo ctrl d. I klawisz i. :)
-- (AndyElusive):
Przepraszam za pusty wpis właśnie miałem podać klawiszologie a tu zawieche złapałem, wpis się skasował i poszedł na pusto:( Także proszę o usunięcie. Co do poszukiwań przydaje się także wcisnąć poprostu literke i. Wtedy wypowie znajdujące się w pobliżu skrzynie, szkielety i inne przedmioty które można zebrać lub otworzyć. Zasięg tego jest na danej lokacji dokond sięga wzrok postaci jakieś 30 jednostek tak mniej więcej. Jeśli znajdujemy się w pomieszczeniach lub innych ograniczonych lokacjach to Ctrl + A lub D powinno wystarczyć w zupełności.
Pozdro i przepraszam ponownie:)
--
#605 Snajper22
Hejo Może ktoś udzielić jakiś wskazówek, jak ogarnąć zaznaczanie tych wilczych nor, czy coś? Udało mi się zaznaczyć jedną, może dwie, a aktualnie stoje w lesie, słyszę wylki prawie na środku, bardzo blisko, ale nie mogę nic zaznaczyć.
Cormac McCarthy, "Droga"
#606 matius
Może musisz jakoś obejść coś, aby tam wejś i je oznaczyć?Sprubuj je poopchodzić, a znajdziesz do nich wejscie.
#607 Snajper22
Oki, narazie się z tym questem to poddałam. Mam inną sprawę, koń zgubiony w lesie, jest w tym samym miejscu, czy to jest losowe? Jak w tym samym, to mogę prosić o jakieś wskazówki, jak go znaleść?
Cormac McCarthy, "Droga"
#608 matius
Koń w lesie jest w ruinach na zachodzie. Trzeba zmienić mapę.
#609 matius
Zerknij na mój kanał. serię całą zrobiłem z tej gry. Kanał Jabłecznik. Jak wpiszesz nazwę kanału i grę, to ci wyskoczy.
#610 Snajper22
Oki, zobaczę.
Cormac McCarthy, "Droga"
#611 tomecki
Swoją drogą, jest gdzieś jakaś lista ukrytych różności?
#612 matius
Może ktoś zrobił poradnik, w którym wypisał takie rzeczy. Ja jednak o nim nie słyszałem.