Internat, był już wieczór. Wychowawczyni właśnie skończyła dyżur, a my z koleżankami siedziałyśmy jeszcze w pokoju dziennym. Jedna z koleżanek zaproponowała mi coś słodkiego, a ja odpowiedziałam, że tak, chcę i dalej powiedziałam zdanie: :Ja mogę, bo jeszcze kłów nie myłam", a koleżanka zrozumiała ode mnie: "Ja mogę, bo jeszcze krów nie myłam". Uśmiałam się wtedy nieźle!
Dzień dobry! Nie dawno poprosiłem rodziców, aby mi wracając kupili mi wodę smakową w puszce o smaku limonkowo-arbuzowym w żabce. Natomiast oni zrozumieli mnie, iż prosiłem ich o krakersy.
Nie wiem gdzie to umieścić, więc niech idzie tutaj: Na forum inne jest wątek: "Projekt lady dla niewidomych" Pierwsze 5 sekund? Yyyy, ale Jak oni chcą udostępniać ladę? Przecież na nią się tylko wykłada i pakuje zakupy. Kasę fiskalną to może by można. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Leci w radiu reklama i nagle słyszę, przeproś swój jeden procent podatku. Yyyyyy, że jak? Po chwili się zorientowałem że chodziło o przekaż jeden procent podatku.
Czytam se blog Dasha "Kot czyta anonimowe", i opis jednego obrazka zrozumiałem jako obrazek przedstawia kota w locie xd, a było napisane obrazek przedstawiający ptaka w locie czy jakoś tak loll
Rozmawiam z babcią. ja, bo ona miała terapeutkę. Babcia bardzo zdziwiona nieadekwatnie do sytuacji, co miała? ja zdziwiona jej zdziwieniem, YYY, no, terapeutkę. babcia, AAAA, bo ja usłyszałam telerandkę. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Z cyklu co zainteresowanie radiem robi z człowiekiem podczas przeglądania lokalnych grup sprzedażowych na FB: Sprzedaż papryki żółtej i czerwonej z tunera . 1kg - 6 zł Mindfuck, jak z tunera? Coś jest nie tak, sprawdzam ponownie: "Sprzedaż papryki żółtej i czerwonej z tunela . 1kg - 6 zł"
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.