Humor, gry i zabawy

Śmieszne przesłuchy

Started by Paulinux 328 posts last post 2 months ago Page 7 of 17

#121 2 likes

Telefon twoja zniżka się kończy uskrzydlone pieniądze. Ja, czemu on powiedział skrzywione pieniądze? :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#122 2 likes

Idę se na balkon > idę z umywalką
#Poznań :D
Happy hacking

#123 5 likes

Czytam sobie na telefonie artykuł o chaotycznej mogilizacji w Rosji i usłyszałem " sumie nie wiadomo ilu mężczyzn zostanie zutylizowanych zamiast "ilu mężczyzn zostanie zmobilizowanych". Proroctwo jakie czy cuś?

#124 1 like

To już wymyślili coś nawet na utylizację ludzi? Proszę proszę co my tu mamy!

#125 3 likes

Sprzęt do utylizacji ludzi jest chyba od zawsze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#126 3 likes

No, przecież Zakład Utylizacji Staruszków jakieś narzędzia posiadać musi.

Agnieszka miała starcie na klatce z mężem sąsiada córki królika :P
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#128 1 like

Dostałem smsa i czytam Talkbackiem: niewidome rozmowy i SMSy.
what?
INFP

#129 8 likes Edited

Uszy mi się trochę zatkały. Czytam temat na forum. Przytułki dla niewidomych zamiast krzyżówki dla niewidomych.

#130 8 likes

Ludzie strasznie krzyczą na tym Teamtalku. Przez nich emojkę zinterpretowałam jako "wielbłąd wulgarny".

#131 1 like

Dzisiaj na Mszy zamiast: "Przekażcie sobie znak jedności i pokoju", zrozumiałam od księdza: "Przekażcie sobie znak piękności i pokoju". Myślałam, że nie wyrobię ze śmiechu.
Give me a sign.

#132 3 likes

Co zmęczenie może zrobić z człowiekiem. :D
Koleżanka - oni ogarniali kryjówki dla Żydów.
Ja dość mocno skonsternowana, po co Żydom były piersiówki?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#133 1 like

głodnemu chleb na myśli :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Słucham listy zainteresowań wypisanej bez przecinków.
Podróże sztuka miłości...
What?
Podróże sztuka miłośnik czegoś tam
xD
INFP

Kolega czyta newsa na telefonie apropo wojny. Nie wiedział co to znaczy 247 wolny. Chodziło o 247 dzień wolny i zacząłem poprawiać dwieście czterdziesty siódmy dzień wolny.

#136 2 likes

Dzień dobry! Jak ostatnio pytałem się matki czy posmażyła już placki to ona usłyszała klapki.
Pozdrawiam

Jak za dawnych lat pomówmy
trujmy, całujmy się dziś.

#138 2 likes

Festiwalem będą zainteresowani smakosze wyśmienitej kawy i tanich słodyczy.
Jak?
A, fani słodyczy :D
INFP

#139 3 likes

Obawiam się, że w dzisiejszych czasach festiwalem tanich słodyczy zainteresowało by się bardzo sporo osób. :)

#140 4 likes

w Trzcińcu zostały zamordowane dotykowe plany informacyjne ze znacznikami YourWay Beacon i NFC.