Eltenowe chwalenie wszystkich i wszystkiego
Back to Integracja Eltenowiczów#201 Julitka
Oczywiście, że są. Ale tytuł wątku zobowiązuje. A jednak niewidomi są często zazdrośni o siebie wzajemnie. Bardzo zazdrośni. Albo niedoedukowani. Oba przypadki proporcjonalnie, moim zdaniem, występują częściej, niż w tradycyjnym społeczeństwie i to tylko dlateo, że po prostu bardziej się znamy.
-- (papierek):
Wszystko na eltenie, wszystko w naszym społeczeństwie, jakby te same mechanizmy nie były do zaobserwowania dookoła otaczającego nas świata.
--
#202 magmar
To ja jestem chyba dziwna, mnie main stream eltenowy nie głaszcze po główce, kochanie jak ładnie, że otworzyłaś usta.
Raczej dostaję uwagi merytoryczne, ot, choć by syntetyczna Alicja.
Osoby w branży mówią co jest do poprawienia, ale nie dostałam ogólnego, elrtenowego lajkusia. I wiecie to mnie motywuje, wolę otrzymać kilka krytycznych uwag, niż kilkaset komentarzy, że jest ładnie.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#203 Zuzler
Tu jest pewne grono ludzi, którzy tego oczekują albo to z siebie dają. I Ty do niego szczęśliwie nie należysz, co, jakkolwiek to nie zabrzmi, świadczy o Tobie dobrze, przynajmniej w mojej opinii.
#204 magmar
Dziękuję.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#205 gadaczka
Niestety temat traci na aktualności. Miejmy nadzieję, że dzieje się tak czasowo, ale ostatnio nie widzę na Eltenie aktywności na blogach związanej ze wstawianiem swoich wykonań, poezji, prozy itd.
#206 DJGraco
No, moje miksy też są tam jakimś wykonaniem. Może dla niektórych marnym, ale jednak.
#207 gadaczka
Oczywiście. Pewna aktywność jest, ale znacznie ona spadła.
#208 Julitka
Chyba właśnie dlatego, że odzew jest zerowy. Ze skrajności, że tak powiem, w skrajność. Pochwały już raczej nie dostaniesz.
-- (gadaczka):
Niestety temat traci na aktualności. Miejmy nadzieję, że dzieje się tak czasowo, ale ostatnio nie widzę na Eltenie aktywności na blogach związanej ze wstawianiem swoich wykonań, poezji, prozy itd.
--
#209 gadaczka
Hmm, może być to przyczyną. Niestety z tego portalu zniknęło niemało osób o wysokim poziomie wypowiedzi, interesujących blogach. Są dalej jako użytkownicy, ale na liście blogów coraz rzadziej można zobaczyć ich aktualizacje.
#210 biedrona333
nie martwcie się już nie długo aktualizacja mojego bloga