EltenLink

Eltenowe chwalenie wszystkich i wszystkiego

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#201 Julitka

Oczywiście, że są. Ale tytuł wątku zobowiązuje. A jednak niewidomi są często zazdrośni o siebie wzajemnie. Bardzo zazdrośni. Albo niedoedukowani. Oba przypadki proporcjonalnie, moim zdaniem, występują częściej, niż w tradycyjnym społeczeństwie i to tylko dlateo, że po prostu bardziej się znamy.
-- (papierek):
Wszystko na eltenie, wszystko w naszym społeczeństwie, jakby te same mechanizmy nie były do zaobserwowania dookoła otaczającego nas świata.

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2022-04-20 10:51

#202 magmar

To ja jestem chyba dziwna, mnie main stream eltenowy nie głaszcze po główce, kochanie jak ładnie, że otworzyłaś usta.
Raczej dostaję uwagi merytoryczne, ot, choć by syntetyczna Alicja.
Osoby w branży mówią co jest do poprawienia, ale nie dostałam ogólnego, elrtenowego lajkusia. I wiecie to mnie motywuje, wolę otrzymać kilka krytycznych uwag, niż kilkaset komentarzy, że jest ładnie.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2022-08-08 08:39

#203 Zuzler

Tu jest pewne grono ludzi, którzy tego oczekują albo to z siebie dają. I Ty do niego szczęśliwie nie należysz, co, jakkolwiek to nie zabrzmi, świadczy o Tobie dobrze, przynajmniej w mojej opinii.

2022-08-08 09:00

#204 magmar

Dziękuję.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2022-08-08 11:58

#205 gadaczka

Niestety temat traci na aktualności. Miejmy nadzieję, że dzieje się tak czasowo, ale ostatnio nie widzę na Eltenie aktywności na blogach związanej ze wstawianiem swoich wykonań, poezji, prozy itd.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2022-08-19 22:39

#206 DJGraco

No, moje miksy też są tam jakimś wykonaniem. Może dla niektórych marnym, ale jednak.

2022-08-20 16:13

#207 gadaczka

Oczywiście. Pewna aktywność jest, ale znacznie ona spadła.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2022-08-20 17:37

#208 Julitka

Chyba właśnie dlatego, że odzew jest zerowy. Ze skrajności, że tak powiem, w skrajność. Pochwały już raczej nie dostaniesz.
-- (gadaczka):
Niestety temat traci na aktualności. Miejmy nadzieję, że dzieje się tak czasowo, ale ostatnio nie widzę na Eltenie aktywności na blogach związanej ze wstawianiem swoich wykonań, poezji, prozy itd.

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2022-08-20 17:56

#209 gadaczka

Hmm, może być to przyczyną. Niestety z tego portalu zniknęło niemało osób o wysokim poziomie wypowiedzi, interesujących blogach. Są dalej jako użytkownicy, ale na liście blogów coraz rzadziej można zobaczyć ich aktualizacje.

2022-08-20 18:32

#210 biedrona333

nie martwcie się już nie długo aktualizacja mojego bloga

2022-08-20 18:49