Co teraz czytacie?
Back to Literatura#441 Zuzler
No "Domofon" to jego pierwsza książka. Jak ktoś lubi horrorowe historie osadzone w realnym świecie, to polecam
#442 Zuzler
To nie jest kryminał
#443 talpa171
A czytałaś jego kolejne dzieło, "Bezcenny"? To już z kolei jest kryminał. :D
Ale ludzie często mówią, że jednocześnie najlepsza jego powieść.
#444 Zuzler
No nie czytałam. Ale za kryminałami to ja tak nie bardzo szczerze mówiąc przepadam
#445 Lowca_Androidow
Skończyłem Hayden War 7, Maclean 'a - Jedynym Wyjściem Jest Śmierć i teraz powróciłem do cyklu "Jack Reacher", aktualnie czytam "Echo w Płomieniach" - czyta J. Zadrua, bardzo lubię tego lektora.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#446 Irniss
zaczełam cykl Xin
zapowiada sięciekaawie (książka o kotołaku)
Więcej napiszę jak sie zagłębię
#447 lwica
Ja na kolonii zaczęłam, a wczoraj skończyłam, książkę, Małgorzaty Musierowicz "Małomówny, i rodzina"
#448 hryniek
A ja lecę z drugim tomem "Burza nad pacyfikiem" Generalnie jest to ksiażeczka opowiadająca o wojnie morskiej między Japonią a USA w czasie II wojny światowej. Bardzo wciągająca dla tych co lubią takie rzeczy. A potem... Nie wim co, może się zwrócę do Was o cusik, bo może macie lepsze dojścia niż ja, ale to w innym wontku.
#449 skrzypenka
O nie, nie podobał mi się "domofon", czytałam całkiem niedawno, kilka miesięcy temu i nie polubiłam.
#450 skrzypenka
czytam "wiriona", wczoraj zaczęłam. Zobaczymy jakie to będzie.
#451 skrzypenka
No i zdążyłam jeszcze przeczytać jakiegoś niemieckiego autora "strach".
#452 lwica
A Ja obecnie czytam. "Bułgarski bloczek" Chmielewskiej.
#453 Lowca_Androidow
Ja miałem przerwę, ale powróciłem i narazie ciągnę cykl Jack Reacher
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#454 skrzypenka
Czytaj Lwica, czytaj, bardzo fajne.
#455 kacper
Wirion, hm, spoko, słuchowisko odjechane.
#456 skrzypenka
Takie sobie to słuchowisko, mnustwo dźwięków się powtarza i nie są takie różne. "gra o tron" była lepiej zrobiona, o wiele lepiej, niż to.
#457 balteam
Słuchowisko tylko tyle, że jest, pełno ma właśne takich niedociągnięć, w jednym miejcu na pzykład jest dźwięk walki a w drugim po prostu czyta lektor ale bezdźwięków na przykład uderzenia mieczem.
#458 kacper
takie podknięcia są w każdym, w jednym więcej, w drugim mniej.
#459 skrzypenka
No właśnie, ale akcja jest przednia. Jestem na tym, jak Wirion został skazany, bo zabił Aride i Partego, a dalej mu powiedzieli, że jeszcze swoich rodziców. Ciekawe, jak się to skończy.
#460 hryniek
Domofon skończyłem, Dziedwczynę z sąsiectwa skończyłem, a co dalej... Internet mi powie, ale... Jak macie ciekawe propozycje... TO dawać, bo się chyba chwilowo w takich gatunkach zatrzymam.