Co teraz czytacie?
Back to Literatura#281 kacper
brzmi fascynująco. Mieszanina inteligencji, brutalności i psyhopatyzmu zawsze mnie pociągała.
#282 Lowca_Androidow
Jak ktoś lubi drastyczne sceny to tak, mnie to nie kręci :)
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#283 tomasz
każdy czyta co lubi
#284 biedrona333
no pewnie :)
#285 Lowca_Androidow
A czy ktoś tu zanegował ten cykl? Niebardzo rozumiem ten wpis
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#286 biedrona333
wątek jest z tego co przeczytałam o tym, co teraz czytacie, więc to chyba jasne, że można napisać streszczenie danej książki, którą się czyta, żeby czytelnik mógł ocenić czy warto ją przeczytać.
#287 kacper
Nikt niczego nie zanegował, poprostu powiedziałęm co misię podoba, bo może ktoś coś mi wtedy doradzi, albo powie, że ta książka jest nie dla mnie.
#288 lwica
A ja się właśnie wziełam za książke Pt. "Zostań jeśli kochasz". I nie żałuję. Chociaż przeczytałam na razie dość mało. A poleciła mi ją Andżelika pisząc recenzje na swoim blogu. I stwierdziłam, że na prawdę warto!
#289 biedrona333
ooo a ktoto napisał?
#290 lwica
Gayle Forman A przełożyła Anna Pasierbska. Czy jakoś tak. ;)
#291 biedrona333
ooo napewno przeczytam, bo tytół brzmi bardzo ciekawie
#292 Zuzler
No to jest takie bym rzekła książczydełko z cyklu wybór między miłością a śmiercią, miedzy jednym złem a drugim
#293 Irniss
Ja polecam od siebie cykl Katażyny Bereniki Miszczuk pt. Kwiat paproci
trochę (sporo) fantastyki no i oczywiście trochę romansu :D
Generalnie są 4 części z czego przeczytałam 3 i czekam na audiobooka do 4. Ta sama autorka, ma również fajny cykl pt. wilk
#294 jamajka
Ooo, tego pierwszego nie czytałam, zerknę
#295 Irniss
na dzdn znajdziesz audia tych 3. Czwarta wyszła w maju
#296 Zuzler
Też zerknę. A to "Zostań jeśli kochasz" ma jeszcze dwie części jakby co
#297 Celtic1002
Ja tam wiem o jednej. :O "Wróć, jeśli pamiętasz" jest druga.
Anna Frankowska
#298 Zuzler
No pierwsza jest "Jeśli zostanę", druga "Wróć, jeśli pamiętasz, trzecia "Zostań, jeśli kochasz"
#299 Zuzler
Wniosek: szanowne panie, brałyście się do tego od d strony
#300 Celtic1002
Nie, Zuziu, sprawdziłam właśnie. Cała seria jest tak zatytułowana, a pierwsza część ma tytuł właśnie "Zostań, jeśli kochasz". Jasne, spotyka się ją też pod tytułem "Jeśli zostanę" i nic dziwnego, w końcu film ma tytuł "If I Stay".
Anna Frankowska