brzmi fascynująco. Mieszanina inteligencji, brutalności i psyhopatyzmu zawsze mnie pociągała.
Jak ktoś lubi drastyczne sceny to tak, mnie to nie kręci :)
no pewnie :)
A czy ktoś tu zanegował ten cykl? Niebardzo rozumiem ten wpis
wątek jest z tego co przeczytałam o tym, co teraz czytacie, więc to chyba jasne, że można napisać streszczenie danej książki, którą się czyta, żeby czytelnik mógł ocenić czy warto ją przeczytać.
Nikt niczego nie zanegował, poprostu powiedziałęm co misię podoba, bo może ktoś coś mi wtedy doradzi, albo powie, że ta książka jest nie dla mnie.
A ja się właśnie wziełam za książke Pt. "Zostań jeśli kochasz". I nie żałuję. Chociaż przeczytałam na razie dość mało. A poleciła mi ją Andżelika pisząc recenzje na swoim blogu. I stwierdziłam, że na prawdę warto!
ooo a ktoto napisał?
ooo napewno przeczytam, bo tytół brzmi bardzo ciekawie
No to jest takie bym rzekła książczydełko z cyklu wybór między miłością a śmiercią, miedzy jednym złem a drugim
Ja polecam od siebie cykl Katażyny Bereniki Miszczuk pt. Kwiat paproci
trochę (sporo) fantastyki no i oczywiście trochę romansu :D
Generalnie są 4 części z czego przeczytałam 3 i czekam na audiobooka do 4. Ta sama autorka, ma również fajny cykl pt. wilk
trochę (sporo) fantastyki no i oczywiście trochę romansu :D
Generalnie są 4 części z czego przeczytałam 3 i czekam na audiobooka do 4. Ta sama autorka, ma również fajny cykl pt. wilk
Ja tam wiem o jednej. :O "Wróć, jeśli pamiętasz" jest druga.
No pierwsza jest "Jeśli zostanę", druga "Wróć, jeśli pamiętasz, trzecia "Zostań, jeśli kochasz"
Nie, Zuziu, sprawdziłam właśnie. Cała seria jest tak zatytułowana, a pierwsza część ma tytuł właśnie "Zostań, jeśli kochasz". Jasne, spotyka się ją też pod tytułem "Jeśli zostanę" i nic dziwnego, w końcu film ma tytuł "If I Stay".