Co teraz czytacie?
Wróć do Literatura#301 Zuzler
Oj... A z różnych źróeł słyszałam o tch trzech częściach
#302 Celtic1002
Nie nie. :) Aż całe google przewertowałam, żeby się upewnić. :)
Anna Frankowska
#303 Zuzler
NO to... DObrze wiedzieć
#304 Celtic1002
Swoją drogą, "Jeśli zostanę" bardziej mi pasuje, niż "Zostań, jeśli kochasz" dla tej pierwszej części.
Anna Frankowska
#305 Zuzler
NO... Jakieś takie mniej wartościujące
#306 lwica
A dla mnie jest dobrze tak, jak jest. Ona ma wybór, i te słowa "Zostań, jeśli kochasz" są jakby skierowane do niej. :)
#307 lwica
"Zostań, jeśli kochasz" skończone. Teraz mam zamiar wziąć się za drugą część
#308 jamajka
Teraz czytam "lalkę". Uroki licealne.
#309 Zuzler
I jakie lalczyne/lalkowe/laleczne wrażenia?
#310 jamajka
Na razie jest OK.
#311 tomecki
Pamiętam, że w dwa dni to przeczytałem. Konkretnie w weekend przed terminem wyznaczonym na omawianie. Inna rzecz, że chory byłem i coś trza było robić więc książeczka w sam raz na nudy i nawet ziewałem zbyt często przy tym.
#312 Zuzler
A mi się tam "Lalka" podobała. Wielowątkowa historia, jakiś tam wątek romansowy jest, elementy tajemniczości też są. Poza tymi rozkminami nad życiem i opowieściami o przeszłości Rzeckiego to nawet w miarę wartko się toczy akcja. Mi tam więcej nie potrzeba do szczęścia
#313 jamajka
Mi też się pewnie spodoba, zwłaszcza, jak na lekturę.
#314 Lowca_Androidow
Właśnie skończyłem Władcę Pierścieni i rozpocząlem przygodę z Niezwyciężonym Lema - superprodukcja - dźwięki zaje...ste, ale narrator Czubówna, kto to wymyślił haha, no i Olbryski - jako dowódca - masakra, ten gość nie powinien się odzywać
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#315 matius
Ooooo. ja kiedyś miałem niezwyciężonego, ale już nie mam. Bardzo mi się podobał.
#316 Lowca_Androidow
Bo niezwyciężony jest super, a w wersji superprodukcja jest genialny, no prawie - gdyby nie czubówna byłby genialny. Muszę sprostować - Olbryski tylko pierwsze kwestie na początku tag zagrał jak z dupy, dalej dialogi już idą normalnie, dobrze. Czubówna czyta dobrze, Ona ma dobrą dykcję, ale moim zdaniem nie nadaje się do tego typu lektury - fantastyka, Ona jest już moim zdaniem zaszufladkowana do filmów przyrodniczych :)
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#317 lwica
A ja, jak mówiłam, tak zrobiłam. Wzięłam się za "wróć, jeśli pamiętasz". Po przeczytaniu jednego rozdziału twierdzę, że pierwsza część lepsza! I to o stokroć.
#318 balteam
Czubówna jest ok, najgorzej czyta w odysei 2001 ktoś kto czyta jakiegoś rosjanina eh,
#319 Lowca_Androidow
Nie mowię, że nie, ale jakoś mi do fantastytki i to tak zaawansowanej jak u Lema niebardzo mi pasuje :) Nie mówię, ze źle czyta bo robi to dobrze, ale... no właśnie., ja się wychowałem na filmach przyrodniczych z Czubówną jako narrator :)
#320 lwica
A mnie jednak "Wróć, jeśli pamiętasz" Wciągnęło na tyle, że przeczytałam 15 rozdziałów w jeden dzień. I mam zamiar skończyć.