Forum

Co teraz czytacie?

Literatura

Poprzednia 10 / 99 Next

zywek

#181 ·

Też sądzę, że ciekawie wam to wyszło :D

jamajka

#182 ·

Bardzo fajnie wyszło, jeszcze mam nagranie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

kacper

#183 ·

nagranie zemsty, czy nagrałaś badeńskiego jak mięchem rzucał po przeczytaniu czułego liściku od krnąbrnych uczniów?

jamajka

#184 ·

Nagranie zemsty.

lwica

#185 ·

Majeczko moja droga. Weś się podziel! Chętnie posłucham Zemsty w ich wykonaiu!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

jamajka

#186 ·

Bez ich zgody nie mogę.

Celtic1002

#187 ·

A szkoda, bo ja też kiedyś chciałam posłuchać i w końcu mi nie pokazali. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

matius

#188 ·

Prawie wszyscy są tu na Eltenie. xd Nie ma tylko jednego, Papkina. xd
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

balteam

#189 ·

a kto był papkinem?
Paweł?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zywek

#190 ·

Anie Arek? Bo już nie pamiętam teraz

matius

#191 ·

Cześnik - Kamil
Rejent - Ja
Klara - Iza
Podstolina - Kasia
Wacław - Kacper
Papkin - Arek
Jeszcze był Paweł grał służącego Cześnika.
No tak, jeszcze dziewczyny robiły wstawki: Patrycja, Paulina i Klaudia. Chyba nikogo nie pominołem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#192 ·

A nagranie to i ja bym wzioł.

jamajka

#193 ·

Arek jest, albo raczej był, na eltenie.

lwica

#194 ·

No. To, jak się ludki zgodzą :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

MonikaZarczuk

#195 ·

Skoro występowali publicznie, to ciekawe, że muszą się zgadzać :D
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

jamajka

#196 ·

W szkole występowali, na nagranie nie dawali zgody o ile wiem, w sensie, nikt ich nie pytał. Czyli rozprzestrzenianie tego podlega pod paragraf, co z całą pewnością byłoby mi wypomniane, jak znam Kacpra. :d

MonikaZarczuk

#197 ·

Chodziło mi o to, że skoro nie bali się występować, to nie powinni się bać występowania ponownego, tyle, że w nagraniu hehe. A do posiadania już się przyznałaś, więc paragraf czycha :D
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

jamajka

#198 ·

Nie mieli raczej wyboru w szkole. :d

matius

#199 ·

To było robione w ramach Zajęć Artystycznych.

djsenter

#200 ·

1 likes
Teraz jestem w połowie Solaris, polecam.
Troche inna beczka niż książki przeczytane/przesłuchane do tej pory, ale mi pasuje.
Senter San
Poprzednia 10 / 99 Next